VW ID.7: Το σύστημα κλιματισμού που...σκέπτεται

Παγκόσμια πρεμιέρα του αμιγώς ηλεκτρικού ID.7 μέσα στο 2023

VW ID.7  κλιματισμός σύστημα

Τα συστήματα κλιματισμού αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των σύγχρονων αυτοκινήτων και διασφαλίζουν ευχάριστες θερμοκρασίες σε όλες τις εποχές του χρόνου. Στο νέο ID.7 η Volkswagen προχωρά ένα βήμα παραπέρα και για πρώτη φορά χρησιμοποιεί ένα σύστημα κλιματισμού που ψύχει ή θερμαίνει ταχύτερα το εσωτερικό του αυτοκινήτου, πριν από την έναρξη μίας διαδρομής.

Μεταξύ άλλων, αυτό καθίσταται εφικτό χάρη στους ηλεκτρονικά ελεγχόμενους αεραγωγούς που διανέμουν τον αέρα σε όλο το εσωτερικό του οχήματος μόλις ο οδηγός πλησιάσει με το κλειδί. Το νέο, έξυπνο αυτόματο σύστημα κλιματισμού αντιδρά επίσης σε φωνητικές εντολές και λαμβάνει υπόψη τη θέση του ήλιου καθώς και τις ατομικές προτιμήσεις του χρήστη. Το αποτέλεσμα είναι η περαιτέρω βελτίωση της άνεσης, με την οποία το νέο ηλεκτρικό σεντάν θα θέσει νέα πρότυπα στην κατηγορία του. 

Μετά τα ID.3, ID.4, ID.5 και ID.6 (μόνο για την αγορά της Κίνας) και το ID. Buzz, το ID.7 θα αποτελέσει το έκτο μοντέλο της αμιγώς ηλεκτρικής οικογένειας «ID». Μετά το ID.4, το ID.7 θα είναι το δεύτερο παγκόσμιο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Volkswagen που θα βασίζεται στην αρθρωτή πλατφόρμα MEB. Η παγκόσμια πρεμιέρα του ID.7 έχει προγραμματιστεί για το δεύτερο τρίμηνο του 2023. Το λανσάρισμα του ηλεκτρικού σεντάν στις αγορές Κίνας και Ευρώπης προγραμματίζεται για μέσα στο 2023. Θα ακολουθήσει το 2024 η αγορά της Β. Αμερικής. 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top