BMW: Δείτε πόσες μοτοσυκλέτες πούλησε

Τι έκανε το ηλεκτρικό e-scooter

BMW Motorrad  μοτοσυκλέτες πωλήσεις

Η BMW Motorrad πέτυχε τις υψηλότερες πωλήσεις στην ιστορία της εταιρείας παραδίδοντας στους πελάτες 202.895 μοτοσυκλέτες και scooter, ήτοι αύξηση +4,4 % συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά. Η BMW Motorrad παραμένει στην πρώτη θέση στην παγκόσμια κατηγορία πολυτελών μοτοσικλετών και scooter.

Η Γερμανία παραμένει η μεγαλύτερη ενιαία αγορά για την BMW Motorrad το 2022 με πωλήσεις 24.129 μοτοσικλετών και scooter. Με παραδόσεις ρεκόρ 21.223 μονάδων και αύξηση 6,7 % σε σχέση με το προηγούμενο έτος, η Γαλλία εξασφάλισε μαζί με τις υπόλοιπες χώρες ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα για την BMW Motorrad σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.


Οι R 1250 GS και R 1250 GS Adventure με κινητήρα boxer πέτυχαν ισχυρά αποτελέσματα πωλήσεων και το 2022. Με συνολικές πωλήσεις σχεδόν 60.000 μονάδων, τα δύο Adventure μοντέλα συνέβαλαν σημαντικά στο επιτυχημένο συνολικό αποτέλεσμα που κατέγραψε η BMW Motorrad.Με σχεδόν 5.000 μονάδες να έχουν πωληθεί ήδη τη χρονιά που κυκλοφόρησε στην αγορά, το καινοτόμο e-scooter CE 04 έστειλε ένα σαφές μήνυμα: το μέλλον της αστικής κινητικότητας είναι ηλεκτρικό.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top