Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio: Κατέκτησε και τους Βρετανούς

Διάκριση που συμπίπτει με τα 100 χρόνια ιστορίας του συμβόλου

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio τίτλος «Best Performance Car for Thrills»

Η Alfa Romeo Giullia Quadrifoglio αποτελεί ήδη έναν μύθο της αυτοκίνησης, ενώ στο πλαίσιο του θεσμού που διοργανώνει στη Μεγάλη Βρετανία το Autocar και το Εθνικό Μουσείο Αυτοκινήτου στο Beaulieu (Αγγλία), το κοινό επέλεξε το μοντέλο ως το αυτοκίνητο που αναμένει να θεωρείται κλασσικό στο μέλλον, δίνοντας του τον τίτλο “FUTURE CLASSIC”.

Ακόμα μια διάκριση για την εκρηκτική Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, η οποία κατέκτησε -για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά- τον τίτλο “Best Performance Car for Thrills” στα ετήσια βραβεία του Βρετανικού περιοδικού What Car?. Από την στιγμή που παρουσιάστηκε, η Giulia Quadrifoglio έθεσε νέα μέτρα σύγκρισης στην κατηγορία των σπορ σεντάν, χάρη στην υψηλή τεχνολογία, την κορυφαία απόδοση και την αξεπέραστη οδηγική απόλαυση που προσφέρει.

Η Giulia Quadrifoglio αποτελεί τη ζωντανή συνέχεια μια θρυλικής ιστορίας που φέτος συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής. Το ιστορικό σύμβολο έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του το 1923 στο 14ο Targa Florio. Παρά την εξαιρετικά προσεκτική προετοιμασία της Alfa Romeo RL, ο οδηγός της, Ugo Sivocci έβαψε ένα τετράφυλλο τριφύλλι στο καπό του αυτοκινήτου, ώστε να μην αφήσει τίποτα… στην τύχη. Η νίκη στον αγώνα με την πρώτη εμφάνιση του Quadrifoglio το κατέστησε άμεσα συνδεδεμένο με την παρουσία της μάρκας στους αγώνες, από τότε και μέχρι και σήμερα. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top