FIAT Professional Ducato: Σαν το... σπίτι σας

Με κορυφαία διάκριση στα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα

FIAT Professional Ducato τροχόσπιτο διάκριση

Η αγορά των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων αποτελεί εξαιρετικά σημαντικό τομέα για τη FIAT Professional, η οποία λαμβάνει σοβαρά υπόψη της τις ανάγκες αυτής της ιδιαίτερης κατηγορίας σε επίπεδο σχεδίασης των προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών. 

Το Ducato προσφέρει μια στιβαρή βάση, οδική συμπεριφορά και ασφάλεια αντίστοιχη με επιβατικά μοντέλα και πολλαπλές δυνατότητες επιλογών στη διαμόρφωση του αμαξώματος και του εξοπλισμού. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το FIAT Professional Ducato είναι το μοναδικό LCV που έχει τη μέγιστη διάκριση, “Platinum”, στις δοκιμές ασφάλειας του Euro NCAP.

Σήμερα, περισσότερα από 700.000 αυτοκινούμενα τροχόσπιτα που βασίζονται στο FIAT Professional Ducato ταξιδεύουν στην Ευρώπη, με τη μάρκα να προσφέρει τεχνική υποστήριξη για αυτή την ειδική κατηγορία οχημάτων σε 51 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.Το Ducato είναι το μοναδικό LCV το οποίο έχει κατακτήσει τη μέγιστη διάκριση, “Platinum”, στις δοκιμές ασφάλειας του ανεξάρτητου οργανισμού Euro NCAP.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top