Honda: Η... σφήκα δείχνει το κεντρί της

Η νέα Honda CB750 Hornet

Honda CB750 Hornet 2023 παρουσίαση

Η ολοκαίνουργια... Σφήκα της Honda δείχνει το κεντρί της.Με το στυλ της να πηγάζει από την τελευταία γενιά των δημιουργών του τμήματος R&D της Honda στη Ρώμη, η νέα Hornet δημιουργήθηκε για να προσελκύσει νεαρότερους αναβάτες που επιθυμούν μία σοβαρή αναβάθμιση.

Ο premium εξοπλισμός περιλαμβάνει έγχρωμη οθόνη TFT 5 ιντσών, με Honda Smartphone Voice Control (HSVC), φωτισμό full LED, σύστημα αυτόματης ακύρωσης των φλας (auto-indicator cancel) και τεχνολογία Emergency Stop Signal (ESS).

 Με μηδενική περιττή μάζα, η κορυφαία στην κατηγορία αναλογία ισχύος/βάρους, παρέχεται από έναν κινητήρα με ισχύ 91.8PS (67.5kW) και ροπή 75Nm ο οποίος κινεί ένα σύνολο με βάρος 190kg. Ο ολοκαίνουργιος, οκταβάλβιδος, παράλληλος, δικύλινδρος κινητήρας, αποδίδει συναρπαστική ισχύ στις υψηλές στροφές και άφθονη ωφέλιμη ροπή στις μεσαίες στροφές για κορυφαία χρηστικότητα.

Σε συνδυασμό με ένα νέο, εξαιρετικά ελαφρύ πλαίσιο, η νέα Hornet ενθουσιάζει με την απόδοσή της και την άμεση, επιτάχυνση σε φιδίσιες διαδρομές. Η ηλεκτρονική διαχείριση γκαζιού - Throttle By Wire (TBW) υποστηρίζει 3 riding modes και το 3 επιπέδων Honda Selectable Torque Control (HSTC) με ενσωματωμένο Wheelie Control (Έλεγχος Ανύψωσης Εμπρός Τροχού), συν 3 επίπεδα ρύθμισης Φρένου Κινητήρα και Παροχής Ισχύος.

Το νέο πλαίσιο χρησιμοποιεί εξ ολοκλήρου αναρτήσεις Showa: Μπροστά, ανεστραμμένο πιρούνι 41mm Separate Fork Function Big Piston (SFF-BPTM) και πίσω αμορτισέρ με μοχλικό Pro-Link. Διπλές, ακτινικά τοποθετημένες τετραπίστονες δαγκάνες επενεργούν στους δίσκους. Επίσης, διατίθεται έκδοση για κατόχους διπλώματος A2.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top