Toyota Ελλάς: Οκτώ κορυφαίοι αθλητές στην ομάδα της

Στον δρόμο για Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024

Toyota Ελλάς ομάδα αθλητές

Η Toyota Ελλάς θα βρεθεί και πάλι δίπλα σε κορυφαίους αθλητές στον δρόμο για τη διάκριση τους στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024. Ως ο Επίσημος Εταίρος Κινητικότητας της Διεθνούς Ολυμπιακής και Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής, η ΤΟΥΟΤΑ παγκοσμίως υποστηρίζει σταθερά εδώ και χρόνια αθλητές από όλη την υφήλιο στην προσπάθειά τους να κάνουν το δικό τους αδύνατο, δυνατό.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται και οι σπουδαίοι Έλληνες αθλητές, μέλη της Team Toyota Hellas: Νάσος Γκαβέλας (στίβος), Στέλιος Μαλακόπουλος (στίβος), Στέφανος Ντούσκος (κωπηλασία), Μαρία Πρεβολαράκη (πάλη), Γιάννης Σγουρόπουλος (επιτραπέζια αντισφαίριση), Στέλλα Σμαραγδή (στίβος), Κατερίνα Στεφανίδη (στίβος), και Αντώνης Τσαπατάκης (κολύμβηση).

Μέσω της πρωτοβουλίας της «Start Your Impossible», η ΤΟΥΟΤΑ προσπαθεί να εμφυσήσει την πεποίθησή της ότι όταν υπάρχει ελευθερία στη μετακίνηση, ο άνθρωπος έχει την ικανότητα να κατακτήσει ακόμα και το αδύνατο, με τους αθλητές να αποτελούν ένα λαμπρό παράδειγμα καθώς χρησιμοποιούν τη δύναμη της κίνησης για να ξεκλειδώσουν όλες τις δυνατότητές τους. 

Όπως δήλωσε η κα. Αγγελική Τσενέ, Customer Experience Director Toyota Ελλάς: «Πίσω από κάθε αθλητή υπάρχει μια προσωπική ιστορία που μας υπενθυμίζει ότι με πάθος και επιμονή, τίποτα δεν είναι αδύνατο. Στην ΤΟΥΟΤΑ επιδιώκουμε να εμπνέουμε τους ανθρώπους να προχωράνε μπροστά – πέρα από τη δική τους γραμμή τερματισμού, πέρα από το δικό τους αδύνατο, καθώς οι μεγαλύτερες επιτυχίες πάντα μετριούνται από το μέγεθος της πρόκλησης. Οι αθλητές που απαρτίζουν από σήμερα το Team Toyota Hellas αποτελούν λαμπρό παράδειγμα αυτής ακριβώς της κατεύθυνσης».

Η ανανεωμένη Team Toyota Hellas θα κάνει την «παρθενική» της εμφάνιση στο Παρίσι, στις 22 και 23 Νοεμβρίου, όπου θα συμμετάσχει σε εκδήλωση της Toyota Motor Europe με αθλητές από όλη την Ευρώπη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top