SEAT MÓ 125 Performance:: Τα σημεία - κλειδιά του νέου μοντέλου 

Το ρεκόρ που έσπασε και οι δυο μπαταρίες

SEAT MÓ 125 Performance παρουσίαση φόρτιση

Το SEAT MÓ 125 Performance έχει βιώσει τα άκρα στις περιβαλλοντικές συνθήκες και τα κατάφερε. Αλλά ίσως το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα ήταν το πρόγραμμα δοκιμών στο Zuera International Circuit όπου και κατέκτησε ένα διπλό Παγκόσμιο Ρεκόρ Guinness: την μεγαλύτερη απόσταση με ηλεκτρικό σκούτερ σε 24 ώρες από μια ομάδα σκυταλοδρομίας στις 6 Οκτωβρίου, όταν διένυσε συνολικά 1.430 χλμ. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Το SEAT MÓ 125 Performance πέτυχε επίσης τη μεγαλύτερη απόσταση σε ηλεκτρικό σκούτερ σε 24 ώρες ατομικά την επόμενη μέρα, διανύοντας 1.158 χλμ.

Το SEAT MÓ 125 Performance διατηρεί τη λειτουργικότητά του χάρη στην αποσπώμενη και εύκολη στη μεταφορά μπαταρία. Η μπαταρία των 5,6 kWh ζυγίζει λίγο περισσότερο από 40 κιλά και παρέχει αυτονομία έως και 137 χλμ με μία μόνο φόρτιση με βάση τον επίσημο κύκλο δοκιμών. Όταν λαμβάνονται υπόψη τα τυπικά επίπεδα χρήσης, οι ιδιώτες χρήστες χρειάζεται να φορτίζουν μία φορά την εβδομάδα και ακόμη και όταν η μπαταρία εξαντληθεί, η επαναφόρτιση είναι απλή.

Η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί ενώ βρίσκεται πάνω στο eScooter αλλά μπορεί επίσης να αφαιρεθεί από το SEAT MÓ 125 και να συνδεθεί σε μία οικιακή πρίζα ρεύματος. Η μπαταρία μπορεί να επαναφορτιστεί πλήρως σε μόλις 6-8 ώρες από οικιακή παροχή.Οι παραδόσεις του SEAT MÓ 125 Performance Pack πρόκειται να ξεκινήσουν το πρώτο τρίμηνο του 2023.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top