FIAT 500 electric: Ποιος είπε ότι είναι το καλύτερο μικρό ηλεκτρικό

Σε ποια θέση βρίσκεται στην Ελλάδα

FIAT 500 electric

Τους πρώτους επτά μήνες του 2022, το νέο 500 της Fiat είναι το πλέον δημοφιλές αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο στην Ιταλία και τη Γερμανία, κατέχει τη δεύτερη θέση στην Ελλάδα, ενώ βρίσκεται επίσης στο βάθρο στη Γαλλία, αλλά και συνολικά στην 1η τριάδα στην Ευρώπη.

Fiat 500 e: Τι έδειξαν οι δοκιμές του Green NCAP

Το παγκόσμιο ταξίδι του νέου 500 μετά την Ευρώπη, το Ισραήλ, την Ιαπωνία και τη Βραζιλία, αναμένεται σύντομα να συνεχιστεί και με το εμπορικό του λανσάρισμα στην αγορά των Η.Π.Α.

Το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό 500 διατήρησε τον τίτλο του “best small electric car” στα βραβεία του Βρετανικού περιοδικού What Car?. Οι κριτές ξεχώρισαν ιδιαίτερα το στιλ, την απόδοση, αλλά και την ελκυστική τιμή του μοντέλου της FIAT.

Το νέο FIAT 500 electric

To ηλεκτρικό FIAT 500

Μέχρι σήμερα, το παλμαρέ του νέου 500 περιλαμβάνει 33 διεθνή βραβεία, τα οποία συμπληρώνουν τη μεγάλη εμπορική επιτυχία που απολαμβάνει το μοντέλο της FIAT.

Μέσα σε μόλις δύο χρόνια, περισσότεροι 100.000 αγοραστές επέλεξαν το 500, ενώ τους πρώτους επτά μήνες του 2022 είναι το δημοφιλέστερο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο σε Ιταλία και Γερμανία, το δεύτερο στην Ελλάδα, ενώ βρίσκεται στο βάθρο σε Γαλλία, αλλά και συνολικά στην Ευρωπαϊκή αγορά. Παράλληλα, μετά την Ευρώπη, το Ισραήλ, την Ιαπωνία και τη Βραζιλία, το νέο 500 αναμένεται να ξεκινήσει την πορεία του και στην αγορά των Η.Π.Α.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top