CITROEN MY AMI CARGO: Ιδανική λύση για τους επαγγελματίες 

Ένας μικρός πολύτιμος βοηθός  

CITROEN MY AMI CARGO παρουσίαση τιμή

Το CITROEN AMI έχει κατακτήσει τους οδηγούς. Ηλεκτρικό , ευκολοδήγητο προσφέρεται σε διαφορετικές εκδόσεις καλύπτοντας τις ανάγκες και του επαγγελματία. Ο τελευταίος μπορεί πλέον να μεταφέρει τα εμπορεύματα του , πίτσες, λουλούδια, αντικείμενα που χωρούν σε αυτοκίνητο με το μικρότερο κόστος .

Aυτό χάρη στην  έκδοση MY AMI CARGO ,η οποία εξοπλίζεται με μπαταρίες 5,5 kWh, με την ιπποδύναμη να φτάνει τους 8 ίππους. Το επαγγελματικό AMI μπορεί να επαναφορτιστεί σε οικιακή πρίζα 220 V σε μόλις 3 ώρες.

Έχει αυτονομία έως 75 km και μέγιστη ταχύτητα 45 km/h. Με μήκος 2,41 m, πλάτος 1,39 m και ύψος 1,52 m, σε συνδυασμό με διάμετρο στροφής 7,20 m, το MY AMI CARGO προσφέρει κορυφαία ευελιξία στις αστικές μετακινήσεις σας. Στο εσωτερικό έχουν γίνει μετατροπές έτσι ώστε να αυξηθούν οι  μεταφορικές ικανότητες για τα αντικείμενα. Έτσι η θέση του συνοδηγού έχει αντικατασταθεί από εναν κεντρικό αποθηκευτικό χώρο 260 λίτρων του οποίου το κάλυμμα επιτρέπει τον διαχωρισμό της περιοχής του οδηγού από τον χώρο φόρτωσης. 


Το ειδικό κάλυμμα του αποθηκευτικού χώρου, μπορεί να μεταφέρει αντικείμενα βάρους μέχρι 40 κιλών και να χρησιμοποιηθεί ως κινητό γραφείο χάρη σε μια ειδική θήκη μεγέθους A4 που μπορεί φιλοξενήσει ένα tablet η διάφορα έγγραφα (π.χ. δελτίο αποστολής η παραγγελιών).
To MY AMI CARGO σας προσφέρει έναν χώρο φόρτωσης με ωφέλιμο όγκο 400 λίτρων και ωφέλιμο φορτία 140 κιλών, χάρη στην αντικατάσταση του καθίσματος του συνοδηγού από έναν μεγάλο αποθηκευτικό χώρο.

Ο χώρος φόρτωσης του MY AMI CARGO διαθέτει δάπεδο 2 επιπέδων. Στην οριζόντια θέση, εξασφαλίζει ωφέλιμο μήκος φόρτωσης 1,20μ.Αποκλειστικά για το MY AMI CARGO, έχει σχεδιαστεί ένα ειδικό δίχτυ συγκράτησης φορτίου. Τοποθετείται κάθετα στην πλευρά του χώρου φόρτωσης που είναι προσβάσιμη από το εξωτερικό, για να συγκρατεί αντικείμενα όταν ανοίγει η πόρτα του συνοδηγού.

Η τιμή του οχήματος είναι 10.650 ευρώ χωρίς την κρατική  επιδότηση. Το πρόγραμμα χρηματοδότησης ΑΜΙ προσφέρει χαμηλή μηνιαία δόση, περιλαμβάνοντας προκαταβολή όσο περίπου η κρατική επιδότηση του Β’ κύκλου της Δράσης «Κινούμαι Ηλεκτρικά» και  πολύ χαμηλό ονομαστικό επιτόκιο.Το συγκεκριμένο πρόγραμμα Balloon είναι διαθέσιμο για διάρκεια δανείου 48 μηνών και οι επιλογές που παρέχονται στη λήξη της τελευταίας 48ης δόσης είναι: Ολική Αποπληρωμή  ή αναχρηματοδότηση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top