BMW: Καλωσορίζει αγωνιζόμενους στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Πρωταγωνιστεί η BMW 1602 Electric το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό όχημα

BMW Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα 2022

Στο πλαίσιο της επίσημης τελετής έναρξης για τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα στις 10 Αυγούστου, τα κτίρια που στεγάζουν τα κεντρικά γραφεία και το μουσείο της BMW φωταγωγήθηκαν με μοναδικό τρόπο για να καλωσορίσουν τους αθλητές και τους επισκέπτες. Τα εννέα αθλήματα στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα παρουσιάστηκαν και ενορχηστρώθηκαν μέσα από ένα συνδυασμό προβολών λέιζερ και βίντεο.

Τα σύμβολα για τα επιμέρους αθλήματα βασίστηκαν στο σχέδιο των Ολυμπιακών Αγώνων του 1972, που επίσης έλαβαν χώρα στο Μόναχο. Οι προσόψεις του εμβληματικού κτιρίου όπου στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας και φέτος γιορτάζει τα 50ά του γενέθλια, φωταγωγήθηκαν αλληλεπιδρώντας με συναισθηματικές εικόνες στο μουσείο. Η ποικιλομορφία αυτής της σημαντικής αθλητικής εκδήλωσης συνοψίστηκε στο μήνυμα «Ενωμένοι στη Χαρά», το οποίο εκφράζει τον ενθουσιασμό όλων όσων συμμετέχουν στον διαγωνισμό τις επόμενες ημέρες.

Η BMW 1602 Electric, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό όχημα του BMW Group γίνεται επίσης 50 ετών φέτος. Η BMW 1602 Electric πραγματοποίησε χρέη lead car στο άθλημα του μαραθωνίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μονάχου και, όπως ήταν φυσικό, έδωσε το παρών στην τελετή φωταγώγησης. Μαζί με την BMW i4, που κατασκευάζεται σε απόσταση μόλις μερικών μέτρων στο βασικό εργοστάσιο του BMW Group στο Μόναχο, τα δύο προϊόντα υπογραμμίζουν την πρόοδο που έχει πετύχει η εταιρεία στα 50 χρόνια ηλεκτροκίνησης.

Ως εταίρος πολυτελών οχημάτων με τις μάρκες BMW, MINI και BMW Motorrad, το BMW Group ανυπομονεί να υποστηρίξει ένα ακόμα αθλητικό γεγονός στο ξεκίνημά του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top