Έρχεται το επετειακό διεθνές ράλλυ ΦΙΛΠΑ

Πότε ξεκινά

ΦΙΛΠΑ επετειακό ράλι 50 χρόνια  έναρξη

Ανακοινώθηκε η  "ναυαρχίδα" των εκδηλώσεων, από την γέννηση της ΦΙΛΠΑ, το επετειακό Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ, γιορτάζοντας τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της.Το ράλλυ θα έχει επίκεντρο την πανέμορφη και φιλόξενη πόλη της Καλαμάτας, με 3 διανυκτερεύσεις στο Elite City Resort και η εκκίνηση του ράλλυ θα γίνει την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου από τα Ίσθμια στις 11:00.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι ιδιαίτερα πλούσιο. Τις ημέρες του ράλλυ τα πληρώματα θα περιηγηθούν στη μαγευτική Μεσσηνία και Λακωνία, περνώντας από Σπάρτη, Αρεόπολη, Ακρωτήριο Ταίναρο, Κορώνη, Φοινικούντα, Μεθώνη και Πύλο. Θα καλυφθούν περίπου 800 χλμ ονειρικών διαδρομών στα μοναδικά τοπία των περιοχών, με όμορφες και ιδιαίτερες ειδικές δοκιμασίες.Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν μια από τις 3 κατηγορίες α) Classic Regularity (RED & Green), β) Time Trophy και γ) Touring.

Φέτος η χρονομέτρηση θα γίνει μέσω δορυφόρου από την εταιρία Anube Sport, ενώ υπάρχει και ειδική 
αθλοθέτηση για αυτοκίνητα κατασκευής του 1972, τιμώντας τα 50 χρόνια. Το gala απονομής θα γίνει το Σάββατο 01/09, στο Elite City Resort, ενώ την Κυριακή προβλέπεται μια ιδιαίτερη δοκιμασία μέχρι την άφιξη στον υπέροχο Αρχαιολογικό χώρο της Μεσσήνης

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top