Αποκάλυψη: Αυτό είναι το ανανεωμένο DS 7 με την υψηλή τεχνολογία 

Πότε έρχεται στην Ελλάδα

DS 7 ανανεωμένο παρουσιάση άφιξη Ελλάδα

Το πρώτο μοντέλο της DS Automobiles, που αποκαλύφθηκε το 2017, το DS 7 CROSSBACK πρόβαλε με την εμφάνισή του το πνεύμα της πρωτοπορίας. Το μοντέλο καταξιώθηκε για τους απαράμιλλους εσωτερικούς του χώρους, την ασυναγώνιστη φινέτσα του και την τεχνολογία αιχμής, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για νέες εξελίξεις, τις οποίες τώρα βρίσκουμε στο ανανεωμένο μοντέλο.


Ο χαρακτήρας του νέου DS 7 τονίζεται ιδιαίτερα από τις σημαντικές αλλαγές στο εμπρός και πίσω μέρος. Το εντελώς νέο εμπρόσθιο τμήμα, ξεχωρίζει με πιο έντονες γραμμές που αναπτύσσουν την ισορροπία κάθε χαρακτηριστικού. Είναι προϊόν συνεργασίας μεταξύ της ομάδας DS DESIGN STUDIO PARIS και της ομάδας στη γραμμή παραγωγής μας, στο εργοστάσιο Mulhouse (Γαλλία) επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα, όσον αφορά την ποιότητα.

Η φωτιστική υπογραφή αναπτύσσεται με μια ακόμη πιο εκφραστική εμφάνιση. Ο συνδυασμός των νέων πιο λεπτών προβολέων DS PIXEL LED VISION 3ης γενιάς και των φώτων ημέρας DS LIGHT VEIL, είναι απρόσκοπτος και υλοποιείται στο πνεύμα της υψηλής μόδας.
Τα πιο λεπτά πίσω φώτα 3D LED που κάνουν εξαιρετική εντύπωση προσομοιάζοντας μια «δίνη», έχουν επίσης επανασχεδιαστεί και έχουν πλέον σκούρο μεταλλικό φινίρισμα. Το καπό στο πορτμπαγκάζ έχει επανασχεδιαστεί με πιο έντονες γραμμές, ενώ το όνομα «DS AUTOMOBILES» αντικαθιστά το «CROSSBACK» και υπογράφει πλέον το πίσω μέρος του νέου DS 7.


Οι νέες φωτιστικές μονάδες LED PIXEL του DS 7, βελτιστοποιούν την απόδοση του φωτός. Η φωτεινή δέσμη είναι πιο ισχυρή, με σημαντικά πιο μεγάλη εμβέλεια, η οποία πλέον έχει φτάσει έως και τα 380 μέτρα. Όταν η ταχύτητα του αυτοκινήτου είναι μικρότερη από 50 km/h, το πλάτος της δέσμης είναι 65 μέτρα. Στην εσωτερική μεριά, δύο στοιχεία προβολέα / πλευρικού φωτισμού, ανάβουν ταυτόχρονα. Στο εξωτερικό άκρο του κάθε φωτιστικού, είναι οι μονάδες της μεγάλης σκάλας PIXEL, η οποία αποτελείται από 84 LED σε τρεις σειρές. Ο φωτισμός στις στροφές, γωνίες ελέγχεται από την ένταση των εξωτερικών LED της μονάδας PIXEL, ανάλογα με την γωνία του τιμονιού.


Το σύστημα infotainment είναι μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές για το νέο DS 7 με την ενσωμάτωση του DS IRIS SYSTEM. Η επανασχεδιασμένη οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας 12" διαθέτει ένα μενού που αποτελείται από widget για πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της με μία μόνο κίνηση: για έλεγχο στη συνδεδεμένη πλοήγηση, στον εξαερισμό, στις ψηφιακές πηγές ήχου και στις πληροφορίες ταξιδιού. Αυτή η μεγάλη οθόνη που είναι πολύ άνετη στη χρήση, επιτρέπει επίσης την προβολή εικόνας από τις νέες ψηφιακές κάμερες υψηλής ανάλυσης εμπρός και πίσω, ενώ δίνει και πρόσβαση στη λειτουργία Android Auto, CarPlay μέσω wi-fi.


Η multi-energy μάρκα με τις χαμηλότερες εκπομπές CO2 στην Ευρώπη τα τελευταία δύο χρόνια και με τίτλους στο Πρωτάθλημα της Formula E, η DS Automobiles, επέλεξε να προσφέρει το νέο DS 7 με διάφορα είδη κινητήριων μονάδων, συμπεριλαμβανομένης μιας μεγάλης γκάμας που αποτελείται από τρία plug-in υβριδικά σύνολα, με 225, 300 και 360 ίππους.

Το νέο DS 7 E-TENSE 225 διαθέτει κινητήρα βενζίνης PureTech 180 και ηλεκτροκινητήρα 110 ίππων που τοποθετούνται στο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ σχέσεων, με μετάδοση της κίνησης στους δύο τροχούς.
Το νέο DS 7 E-TENSE 4x4 300 και το νέο DS 7 E-TENSE 4x4 360 παρουσιάζονται ως οι τετρακίνητες προτάσεις της εταιρείας, με κινητήρα PureTech 200 καθώς και ηλεκτρικούς κινητήρες 110 και 112 ίππων σε κάθε άξονα. Το μοντέλο 360 έχει δεχτεί την ειδική «φροντίδα» της DS PERFORMANCE.


Μια νέα μπαταρία 14,2 kWh προσφέρει έως και 81 χιλιόμετρα αυτονομίας με μηδενικές εκπομπές ρύπων στον αστικό κύκλο WLTP, ενώ στο μικρό κύκλο και πάλι η αυτονομία είναι κορυφαία, καθώς φτάνει τα 65 χιλιόμετρα με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Ο χρόνος φόρτισης είναι περίπου δύο ώρες σε Wallbox 7,4 kW.Ο κινητήρας 130 BlueHDi εξακολουθεί να είναι διαθέσιμος στη γκάμα του μοντέλου.

Το νέο DS 7 προσφέρει μονδαικές τεχνολογίες στην κατηγορία για περισσότερη άνεση στους επιβάτες, αλλά και στον οδηγό, με το DS ACTIVE SCAN SUSPENSION και το DS NIGHT VISION.Το DS ACTIVE SCAN SUSPENSION είναι ένα σύστημα που ρυθμίζει την απόσβεση ανάλογα με τα δεδομένα που παίρνει η κεντρική μονάδα ελέγχου από την κάμερα που βρίσκεται μπροστά και «σκανάρει» το δρόμο για κακοτεχνίες. Η τεχνολογία αυτή είναι μοναδική στην κατηγορία, καθώς ρυθμίζει τη σκληρότητα της ανάρτησης σε κάθε τροχό ξεχωριστά, ανάλογα με τις ατέλειες στο οδόστρωμα.


Με το DS NIGHT VISION, μια κάμερα υπερύθρων σαρώνει το οδόστρωμα και τις άκρες του για να ανιχνεύσει ποδηλάτες, πεζούς και ζώα σε αποστάσεις έως και 100 μέτρων. Ο οδηγός λαμβάνει τις πληροφορίες στη νέα ψηφιακή οθόνη υψηλής ανάλυσης που έχει το ρόλο του πίνακα των οργάνων και υπάρχουν ειδικές προειδοποιήσεις για κάθε περίπτωση επικίνδυνης κατάστασης. 


Ένα παγκόσμιο αυτοκίνητο, το νέο DS 7 κατασκευάζεται στο Mulhouse (Γαλλία) για όλες τις αγορές, εκτός Κίνας (για την Κινέζικη αγορά, το μοντέλο συναρμολογείται στο Shenzen). Τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένεται να δώσουν το παρόν στα DS STORES, στις αρχές του 2023.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top