Nissan: Μια γυναίκα... φταίει για όλα

Το πρόσωπο κλειδί πίσω από τα νέα μοντέλα

Nissan Clíodhna Lyon βραβείο The Automotive News Europe Rising Stars Award

Η Clíodhna Lyons, Διευθύντρια Advanced Product Strategy & Planning της Nissan για τις περιοχές Αφρικής, Μέσης Ανατολής, Ινδίας, Ευρώπης και Ωκεανίας. Τιμώντας τα στελέχη της ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας που οδηγούν τις πραγματικές αλλαγές και προωθούν την καινοτομία, η Lyons αναγνωρίζεται ανάμεσα σε μια πραγματικά ποικιλόμορφη και ταλαντούχα ομάδα συναδέλφων της.

Με τον σημερινό της ρόλο, η Lyons βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας που σχεδιάζει το μέλλον της Nissan, έχοντας την ευθύνη για την προηγμένο στρατηγικό σχεδιασμό προϊόντων στην περιοχή. Αυτό σημαίνει ότι η Lyons κοιτάζει πέρα από το σήμερα, ερευνώντας τις μελλοντικές τάσεις της αγοράς και προβλέποντας τις εξελισσόμενες ανάγκες, σε βάθος ετών.

Εστιάζοντας στο όχημα, τα κινητήρια σύνολα και την τεχνολογία, η Lyons και η ομάδα της έθεσαν την προϊοντική στρατηγική για τη Nissan, προτείνοντας νέες τεχνολογίες και πρωτότυπες ιδέες.



Η Lyons έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη στρατηγική ηλεκτροκίνησης της Nissan στην Ευρώπη. Με την εισαγωγή της υβριδικής τεχνολογίας στο JUKE, του e-POWER στο Qashqai και στο X-Trail, καθώς  και με το λανσάρισμα του Ariya, το 2022 σηματοδοτεί τη χρονιά που η Nissan θα προσφέρει λύσεις ηλεκτροκίνησης που ξεπερνούν τις προσδοκίες των υποψήφιων αγοραστών. Τώρα, η Lyons εργάζεται με την ομάδα της για να εξετάσει τα επόμενα βήματα, προβλέποντας ήδη τις τεχνολογίες και τα προϊόντα αιχμής του μέλλοντος.

Μετρώντας ήδη 12 χρόνια παρουσίας, το βραβείο “The Automotive News Europe Rising Stars Award” αναγνωρίζει τα στελέχη της αυτοκινητοβιομηχανίας που αναρριχώνται γρήγορα στην ιεραρχία και κάνουν μεγάλα βήματα προόδου στον κλάδο. Από τις αυτοκινητοβιομηχανίες έως τους προμηθευτές, την παραγωγή  έως τα συνδεδεμένα αυτοκίνητα, τη μηχανική έως το ηλεκτρονικό εμπόριο, κάθε Rising Star έχει πρωτοστατήσει στην αλλαγή και έχει κάνει σημαντικά βήματα στην καριέρα του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top