BMW R 18 Magnifica: Φτιαγμένη ολόκληρη στο χέρι

Σαν και αυτή καμμία

BMW R 18 Magnifica παρουσίαση

Χειροποίητη, με χρήση υλικών όπως ο ορείχαλκος, το αλουμίνιο και το ξύλο, με σχεδίαση που δεν μοιάζει με καμία άλλη custom μοτοσικλέτα: αυτά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν την BMW R 18 Magnifica. Η ιδέα της δημιουργίας μιας custom μοτοσικλέτας βασισμένης στην BMW R 18 οφείλεται στον Raffaello Polchi, ιδιοκτήτη της Officine Riunite Milanesi και λάτρη των μοτοσικλετών.

Ωστόσο, το project και η εκτέλεση ανήκουν στον Andrea Radaelli της Radikal Chopper, γνωστό στο χώρο και ήδη νικητή του βραβείου MBE Award 2020 με την Ad Maiora του: μία ειδική έκδοση, την κατασκευή της οποίας επιμελήθηκε με πάθος, ξεκινώντας από μία BMW R 1100 S. Η προσέγγιση που ακολουθείται στην κατασκευή των μοτοσικλετών Radikal Chopper είναι πραγματικά ριζοσπαστική, ενώ το ίδιο ανατρεπτική είναι και η σχεδίαση της R 18 Magnifica.

 

Πηγή έμπνευσης για τη σχεδίαση της BMW R 18 Magnifica αποτέλεσαν οι vintage μοτοσικλέτες των δεκαετιών του 1920, του 1930, και του 1940 και ειδικότερα η BMW R 37, κατασκευές που διαθέτουν μία απίστευτη γοητεία.Η BMW R 18 Magnifica αποκαλύφθηκε στις 8 Ιουνίου κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της έκθεσης του Μονακό

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top