Ford: Ο...πράσινος χάλυβας και το αλουμίνιο

Η τεράστια επένδυση

Ford νέες τεχνολογίες

Η Ford εργάζεται για την επίτευξη της ανθρακικής ουδετερότητας παγκοσμίως το αργότερο μέχρι το 2050 και αναπτύσσει μία αλυσίδα εφοδιασμού για πράσινο χάλυβα και αλουμίνιο που υποστηρίζει τις δεσμεύσεις της εταιρείας στη βιωσιμότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα.Η Ford Motor Company ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στο First Movers Coalition, μία παγκόσμια πρωτοβουλία για την αξιοποίηση της αγοραστικής δύναμης και των αλυσίδων εφοδιασμού με σκοπό τη δημιουργία πρώιμων αγορών για καινοτόμες τεχνολογίες καθαρής ενέργειας. Η Ford κατασκευάζει περισσότερα οχήματα στις ΗΠΑ και απασχολεί περισσότερους ωρομίσθιους εργάτες στην Αμερική από οποιαδήποτε άλλη αυτοκινητοβιομηχανία.


Για να είναι ανταγωνιστική και για να επιτύχει τους στόχους της σε μία νέα εποχή ηλεκτρικών και συνδεδεμένων οχημάτων, η Ford σχεδιάζει να επενδύσει περισσότερα από 50 δις δολάρια παγκοσμίως από το 2022 μέχρι το 2026 προκειμένου να αναπτύξει ηλεκτρικά οχήματα και τις μπαταρίες που τα τροφοδοτούν. Οι επενδύσεις αυτές θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και θα αναπτύξουν μία αλυσίδα εφοδιασμού που υποστηρίζει τις δεσμεύσεις της Ford για τη βιωσιμότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Η Ford ήδη ανακυκλώνει μέχρι 9 εκατομμύρια κιλά αλουμινίου κάθε μήνα στις εγκαταστάσεις της στο Dearborn Stamping, στο Kentucky Truck και στο Buffalo Stamping. Η παραγωγή ανακυκλωμένου αλουμινίου χρειάζεται περίπου μόνο το 5% της ενέργειας που απαιτείται για την κατασκευή νέου, σύμφωνα με την Ένωση Αλουμινίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top