Βίντεο: Τα γυαλιά εικονικής πραγματικότητας της Nissan

Πως λειτουργεί νέα διαδικασία παραγωγ;ής αυτοκινήτων

Ένα καυτό θέμα συζήτησης στην εποχή μας είναι η εμφάνιση του μετασύμπαντος, του VR και άλλων τεχνολογιών που μας συνδέουν με τον εικονικό κόσμο. Αυτές οι αναδυόμενες τεχνολογίες μας επιτρέπουν να βλέπουμε και να νιώθουμε πράγματα που δεν υπάρχουν, συγχωνεύοντας το ψηφιακό βασίλειο με τον πραγματικό κόσμο. Η Nissan χρησιμοποιεί τώρα αυτού του είδους τις τεχνολογίες για εκπαίδευση σε ορισμένες γραμμές παραγωγής οχημάτων, όπως η τεχνολογία MR που παρουσιάστηκε πρόσφατα στη γραμμή συναρμολόγησης e-powertrain.Τα γυαλιά μικτής πραγματικότητας (MR) βελτιστοποιούν τις εκπαιδευτικές διαδικασίες


Η έλλειψη εργαζομένων στην Ιαπωνία, λόγω του χαμηλού ποσοστού γεννήσεων και της γήρανσης του πληθυσμού, αποτελεί μέρος του παρασκηνίου της εισαγωγής του MR από τη Nissan, στις παραγωγικές της εγκαταστάσεις. Επιπλέον, καθώς τα οχήματα γίνονται ολοένα και πιο “εξηλεκτρισμένα”, έξυπνα και συνδεδεμένα, είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον εργασίας όπου όλοι οι εργαζόμενοι θα μπορούν να εργάζονται άνετα και να βελτιώνουν τη δική τους παραγωγικότητα.

Χάρη στο MR, οι νέοι εργαζόμενοι μπορούν να μάθουν τη δουλειά πιο γρήγορα, επιτρέποντας στους εκπαιδευτές να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο σε πιο προηγμένες εργασίες. Αυτό το πολύτιμο σύστημα αναπτύχθηκε και εφαρμόστηκε σε διάστημα περίπου ενός έτους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top