Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο παρέα με το νέο ηλεκτρικό Fiat 500

Δείτε το βίντεο με τον διάσημο σταρ του Χόλυγουντ

Ο Leonardo DiCaprio και το νέο ηλεκτρικό FIAT 500 συναντιόνται και πάλι, αυτή τη φορά υπό τη μουσική υπόκρουση ενός τραγουδιού που δημιουργήθηκε για τη θρυλική ταινία του Fellini, “La Dolce Vita”.Η FIAT παρουσιάζει το “The Driver”, το νέο τηλεοπτικό σποτ του νέου, αμιγώς ηλεκτρικού FIAT 500, στο οποίο ένα ξεχασμένο αριστούργημα της δεκαετίας του 1960, το ομώνυμο τραγούδι από τη θρυλική ταινία “La Dolce Vita” του Federico Fellini, έρχεται και πάλι στα φώτα της δημοσιότητας.


Το τραγούδι που ερμήνευσε η ηθοποιός Katyna Ranieri επαναλαμβάνει κατά τη διάρκεια του αρκετές φορές την έκφραση “dolce strada” («γλυκός» δρόμος) δημιουργώντας τη σχετική σύνδεση με την ταινία του Fellini. Η μελωδία βρέθηκε από την FIAT σε έναν κατάλογο της CAM Sugar, μιας Ιταλικής δισκογραφικής εταιρείας που έχει στην κατοχή της μουσική από την ιστορία του κινηματογράφου, συμπεριλαμβανομένης και της μελωδίας του Nino Rota από την ταινία Amarcord που χρησιμοποιήθηκε για το σύστημα AVAS του νέου 500.


Το νέο σποτ διαδραματίζεται στα Universal Studios στο Los Angeles. Ο Leonardo DiCaprio μόλις ολοκλήρωσε ένα γύρισμα και δίνει τα κλειδιά του νέου του 500 στον οδηγό του. Ένα όμορφο, προηγμένο και 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο, το οποίο αρχικά δεν μοιάζει το ιδανικό όχημα για ένα επαγγελματία οδηγό. Ο ηθοποιός προσπαθήσει να πείσει τον οδηγό του για τη γοητεία που εκπέμπει το νέο 500, κάτι που ο οδηγός δεν αργεί να συνειδητοποιήσει υποκύπτοντας και αυτός στο ξεχωριστό χαρακτήρα του Ιταλικού μοντέλου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top