BMW: Επεκτείνεται στην Κίνα

Τα μοντέλα που κατασκευάζει στις μονάδες παραγωγής

BMW Κίνα μοντέλα

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της κατασκευής, η νέα επέκταση του εργοστασίου του Dadong είναι έτοιμη να ξεκινήσει τη λειτουργία της. Το εργοστάσιο το οποίο ανήκει στην κοινοπραξία BMW Brilliance Automotive Ltd (BBA), θα ξεκινήσει ταυτόχρονα στη νέα του επέκταση, την παραγωγή της BMW X5 με μακρύ μεταξόνιο, αποκλειστικά για την Κινεζική αγορά.

Παγκόσμιο success story, η X5 μέχρι τώρα κατασκευαζόταν μόνο στο εργοστάσιο του BMW Group στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Spartanburg. Η νέα επέκταση του εργοστασίου αυξάνει την παραγωγική ικανότητα παγκοσμίως. Με το πέρας των εργασιών, το εργοστάσιο του Dadong θα ακολουθήσει τις αρχές του BMW iFACTORY. LEAN. GREEN. DIGITAL.

Εκτός από τη νέα στη γκάμα BMW X5, το εργοστάσιο του Dadong ήδη κατασκευάζει την BMW Σειρά 5 και την X3 για την Κινεζική αγορά. Επίσης, είναι η μοναδική μονάδα παραγωγής που κατασκευάζει την αμιγώς ηλεκτρική BMW iX3 για την παγκόσμια αγορά. Μαζί με το δεύτερο εργοστάσιο της BBA, που βρίσκεται στο Tiexi, κατασκεύασαν συνολικά πάνω από 700.000 οχήματα πέρσι, καθιστώντας το Shenyang όχι μόνο την υψηλότερου όγκου μονάδα παραγωγής του BMW Group, αλλά και τον μεγαλύτερο premium κατασκευαστή στην Κίνα.

Το εργοστάσιο του Tiexi κατασκευάζει την BMW Σειρά 1, την Σειρά 3, καθώς και τις BMW X1 και X2. Το καλοκαίρι, θα ανοίξει το νέο εργοστάσιο στη Lydia, όπου θα κατασκευάζεται η BMW i3, μία αμιγώς ηλεκτρική Σειρά 3, αποκλειστικά για την Κινεζική αγορά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top