Έρχεται νέο μοντέλο της Jeep

Πότε θα γίνει η αποκάλυψη

Jeep Rubicon αποκάλυψη

Με το Easter Jeep`Safari 2022 να πλησιάζει (9-17 Απριλίου), η Jeep ετοιμάζει την αποκάλυψη ακόμα μιας έκπληξης, η οποία αυτή τη φορά θα αφορά στην πλέον θρυλική εκτός δρόμου έκδοση της μάρκας με το διακριτικό Rubicon.

Το Rubicon Trail αποτελεί την πλέον διάσημη εκτός δρόμου διαδρομή στον κόσμο, στοιχείο που οδήγησε είκοσι χρόνια πριν στη δημιουργία από τη Jeep της θρυλικής έκδοσης Rubicon. Οι βραχώδεις και γεμάτες απότομες αναβάσεις και καταβάσεις προκλήσεις του Rubicon Trail στη Moab της Utah δεν γέννησαν απλά το πλέον ικανό εκτός δρόμου όχημα, αλλά και μια συνολικότερη φιλοσοφία που αναζητά τις καλύτερες λύσεις ώστε ένα αυθεντικό Jeep να δίνει τη δυνατότητα κίνησης ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα μονοπάτια. 


To Jeep Easter Safari παραδοσιακά διαρκεί 9 ημέρες και ολοκληρώνεται την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν και διαδρομές εκτός δρόμου με διάφορα επίπεδα δυσκολίας, με τη σχετική κλίμακα να ξεκινά από το 1 (πολύ εύκολες διαδρομές) και να φτάνει το 10 (διαδρομές για οχήματα εκτός δρόμου με ειδικές τροποποιήσεις). 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top