Κia: Πως αποδεικνύεται ότι ξέρει να σχεδιάζει όμορφα αυτοκίνητα

Τα μοντέλα που βραβεύτηκαν για την σχεδίαση τους

Κia  EV6 Kia Carnival MPV βραβεία  GOOD DESIGN

Η Kia βραβεύτηκε με δύο σημαντικά βραβεία σχεδίασης για δύο από τα τελευταία της μοντέλα, με το ηλεκτρικό crossover Kia EV6 και το Kia Carnival MPV της τέταρτης γενιάς να λαμβάνουν κορυφαίες διακρίσεις στην κατηγορία «Μεταφορές» των ετήσιων βραβείων GOOD DESIGN.

Το ολοκαίνουργιο EV6 είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό όχημα με μπαταρίες της Kia (BEV) και είναι το πρώτο Kia που βασίζεται στη νέα ηλεκτρική πλατφόρμα της μάρκας Electric Global Modular Platform (E-GMP), παρέχοντας άκρως εντυπωσιακή αυτονομία 528 km σε πραγματικές συνθήκες και δυνατότητες εξαιρετικά γρήγορης επαναφόρτισης.

Το τολμηρό στυλ σχεδίασης του EV6 ενσωματώνει την ιδιαίτερα αναγνωρισμένη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Kia «Opposites United», η οποία εμπνέεται από τις αντιθέσεις που υπάρχουν στη φύση και την ανθρωπότητα. Τα βασικά εξωτερικά χαρακτηριστικά της περιλαμβάνουν τα κομψά φώτα ημέρας που αποτελούν μέρος του «Digital Tiger Face», της ψηφιακής μάσκας του αυτοκινήτου, ένα μοντέρνο και αεροδυναμικό προφίλ και μια τολμηρή σιλουέταcrossover. Το εσωτερικό επωφελείται από την πλατφόρμα E-GMP, η οποία διευκολύνει τη δημιουργία ενός ευρύχωρου και φιλόξενου περιβάλλοντος υψηλής τεχνολογίας

Το ολοκαίνουργιο MPV Carnival, είναι δημιουργία του στούντιο σχεδιασμού της Kia στην Καλιφόρνια και διαθέτει μια τολμηρή, boxy εμφάνιση που το συνδέει με την αισθητική γλώσσα των ιδιαίτερα επιτυχημένων SUV της μάρκας, συμπεριλαμβανομένων των Telluride, Sorento και Seltos. Εμφατικές γραμμές κοσμούν το καπό και συμβάλλουν στην τόνωση του δυναμικού χαρακτήρα του αυτοκινήτου, ενώ οι τονισμένοι θόλοι των τροχών δημιουργούν μια αίσθηση όγκου στο προφίλ του Carnival. Το εσωτερικό με τις τρεις σειρές καθισμάτων, διαθέσιμο με επτά ή οχτώ θέσεις, προσφέρει μια premium και ευέλικτη διάταξη που έχει ως αποτέλεσμα το μεγαλύτερο χώρο για επιβάτες και αποσκευές της κατηγορίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top