Lexus NX: Ποιο ελαστικό της Yokohama είναι ιδανικό για το μοντέλο

Τα χαρακτηριστικά που κάνουν την διαφορά

Yokohama Lexus NX ελαστικά εργοστασιακός εξοπλισμός

Η Yokohama Rubber Co., Ltd., ανακοίνωσε ότι από τον Νοέμβριο του 2021 προμηθεύει με τα ελαστικά BluEarth-XT AE61 και BluEarth-XT AE61 Z・P・S*1 την Toyota Motor Corporation για τοποθέτηση ως μέρος του εργοστασιακού εξοπλισμού (OE) στο ολοκαίνουργιο Lexus NX, το πρώτο PHEV. Το μοντέλο PHEV εφοδιάζεται με ελαστικά διαστάσεων 235/60R18 103H.

Το BluEarth είναι μια παγκόσμια σειρά ελαστικών της YOKOHAMA που βασίζεται στην ιδέα του να είσαι φιλικός προς το περιβάλλον, τον άνθρωπο και την κοινωνία. Το BluEarth-XT AE61 ενσωματώνει τις βασικές τεχνολογίες σχεδίασης και υλικών των ελαστικών της σειράς BluEarth της YOKOHAMA. Τα ανώτερα οδηγικά χαρακτηριστικά, η άνεση και οι περιβαλλοντικές επιδόσεις του ελαστικού, το καθιστούν ένα εξαιρετικό ελαστικό grand touring. Επιπλέον, ένα νέο σχέδιο πέλματος ενισχύει την απόδοση του ελαστικού στο βρεγμένο δρόμο, την αντίσταση στη φθορά και τη σταθερότητα, συμβάλλοντας στην κύλιση υψηλής ποιότητας του ολοκαίνουργιου NX.

Το BluEarth-XT AE61 Z・P・S είναι ένα ελαστικό run-flat που συμμορφώνεται με το πρόσφατα υιοθετημένο πρότυπο EMT2. Εκτός από την παροχή πιο ήπιας κύλισης από τα ελαστικά run-flat που συμμορφώνονται με το προηγούμενο πρότυπο EMT, το μειωμένο βάρος του ελαστικού έχει βελτιώσει τη συμβολή του στην απόδοση καυσίμου του οχήματος.

Η εταιρεία ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, εισάγει και διανέμει τα υψηλής ποιότητας ελαστικά YΟΚΟΗΑΜΑ στην ελληνική αγορά, από το 1957. Περισσότερες πληροφορίες για τα ελαστικά Yokohama, είναι διαθέσιμες στο www.yokohama.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top