Η Περιφέρεια Ηπείρου ενισχύει τον στόλο της με Nissan 

NAVARA και NV300 combi στην υπηρεσία της

Nissan Περιφέρεια Ηπείρου αυτοκίνητα προμήθεια

Η προμήθεια αφορά τα μοντέλα NAVARA και NV300 combi της Nissan και πραγματοποιήθηκε με χρηματοδότηση μέσω του ΕΣΠΑ. Η παράδοση των 30 οχημάτων από την Περιφέρεια Ηπείρου έγινε σε εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκε ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου, ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, ο αρμόδιος Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης, αντιπεριφερειάρχες και το σύνολο σχεδόν των δημάρχων της Ηπείρου, οι οποίοι παρέλαβαν τα κλειδιά των οχημάτων.


Η Nissan κάνει ένα νέο βήμα στη στρατηγική της για τα Ελαφρά Επαγγελματικά Οχήματα (LCVs),  αποκαλύπτοντας την ανανεωμένη γκάμα all-star , με τα Interstar, Primastar και το  ολοκαίνουργιο Townstar. Σε αυτό το πλαίσιο, το NV300 με πιο εντυπωσιακή εμφάνιση και αίσθηση, θα επαναπροσδιοριστεί ως Primastar και θα διαθέτει πλέον μεγαλύτερη ισχύ με μια σειρά κινητήριων συνόλων, συμβατών με Euro 6d.

Αυτό διασφαλίζει ότι οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με κινητήρια σύνολα χαμηλών εκπομπών ρύπων, διαθέσιμα τόσο με χειροκίνητο όσο και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Επίσης, το σημαντικά αναβαθμισμένο Primastar, επωφελείται από τα νέα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης (ADAS) για βελτιωμένη άνεση και ασφάλεια, με χαρακτηριστικά όπως Blind Spot Warning, Lane Departure Warning, Traffic Sign Recognition, Adaptive Cruise Control και Intelligent Emergency Braking.

Επιβεβαιώνοντας τη  δέσμευση της Nissan για ποιότητα και αξιοπιστία, κάθε μοντέλο της ανανεωμένης γκάμας επαγγελματικών οχημάτων all-star,  θα συνοδεύεται από την  κορυφαία πανευρωπαϊκή 5ετή εγγύηση. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top