Yokohama: Το νέο ελαστικό υψηλών επιδόσεων που ετοιμάζει

Σε 43 διαστάσεις

Yokohama ADVAN Sport V107

Η Yokohama Rubber Co., Ltd., ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει το εξαιρετικά υψηλών επιδόσεων ADVAN Sport V107, ως το νέο παγκόσμιο κορυφαίο ελαστικό της,  από την άνοιξη του 2022. Οι πωλήσεις του ADVAN Sport V107, θα ξεκινήσουν διαδοχικά σε μεγάλες αγορές σε όλο τον κόσμο, με την YOKOHAMA να σχεδιάζει να εισαγάγει 30 διαστάσεις ελαστικών, που κυμαίνονται από 305/35R23 111Y XL έως 225/40ZR18 92Y XL και αυξάνοντας την γκάμα διαστάσεων του ADVAN Sport V107 στις 43, συμπεριλαμβανομένων των διαστάσεων εργοστασιακού εξοπλισμού (OE) για νέα αυτοκίνητα. Η γκάμα των διαστάσεων θα επεκταθεί σταδιακά σε 80 μεγέθη, συμπεριλαμβανομένων των ελαστικών OE, έως το τέλος του 2022.

Το ADVAN Sport V107 έχει αναπτυχθεί για χρήση σε premium αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων, premium SUV υψηλών επιδόσεων και premium ηλεκτρικά οχήματα (EVs). Μετά από κοινά έργα ανάπτυξης με κορυφαίους κατασκευαστές premium αυτοκινήτων και δοκιμές στο κέντρο δοκιμών της Yokohama στο Nürburgring, που θεωρείται ευρέως η πιο απαιτητική αγωνιστική διαδρομή στον κόσμο, ξεκίνησε το 2020  η παράδοση των ειδικών ελαστικών OE ADVAN Sport V107, συμπεριλαμβανομένων των ελαστικών για Mercedes-AMG και BMW M. Η Yokohama  λανσάρει τώρα ελαστικά αντικατάστασης, με βάση αυτά τα ελαστικά OE που είχε ήδη αναπτύξει και θα επεκτείνει τα διαθέσιμα μεγέθη για να δημιουργήσει μια πλήρη εμπορική γκάμα ελαστικών ADVAN Sport V107, εξαιρετικά υψηλών επιδόσεων.

Η εταιρεία ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, εισάγει και διανέμει τα υψηλής ποιότητας ελαστικά YΟΚΟΗΑΜΑ στην ελληνική αγορά, από το 1957. Περισσότερες πληροφορίες για τα ελαστικά Yokohama, είναι διαθέσιμες στο www.yokohama.gr   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top