Bentley Flying Spur Mulliner: Εντυπωσίασε τους Κινέζους

Υβριδική δύναμη

Bentley Flying Spur Mulliner Κίνα παρουσίαση

Ντεμπούτο για δύο εκδόσεις της Flying Spur στην Κίνα, στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Guangzhou. Η Bentley επενδύει πολύ στην κινεζική αγορά, με αιχμή του δόρατος την Flying Spur, η οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην κινεζική αγορά, έχοντας σημειώσει αύξηση 200% στις πωλήσεις της από πέρσι. 

Οι δύο νέες εκδόσεις είναι η Flying Spur Mulliner και η Flying Spur Hybrid. Η πρώτη, στην κορυφή της γκάμας, συνδυάζει ό,τι καλύτερο στη μοντέρνα χειροποίητη κατασκευή και πολυτέλεια που κόβει την ανάσα. Η δεύτερη, αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα της πορείας της Bentley να καταστεί ένας οργανισμός με ουδέτερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα άνθρακα σε όλη τη διαδικασία παραγωγής και κορυφαία εταιρεία αειφόρου πολυτελούς κινητικότητας στον κόσμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Flying Spur Hybrid προσφέρει εκτενή πληροφόρηση για τις ηλεκτρικές παραμέτρους κίνησης, με τις υπηρεσίες My Battery Charge, My Car Statistics και My Cabin Comfort. Ο οδηγός έχει διαρκή εικόνα πότε το αυτοκίνητο λειτουργεί αποκλειστικά ως ηλεκτρικό, κάνει ανάκτηση ενέργειας κατά τον ελεύθερο τροχασμό ή χρησιμοποιεί τον κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Η ροή της ενέργειας μπορεί επίσης να εμφανιστεί μέσω της οθόνης infotainment, όπου παρουσιάζονται και στατιστικά στοιχεία ενώ είναι δυνατή η ρύθμιση χρονοδιακοπτών για τη φόρτιση του οχήματος. Πρόσθετες πληροφορίες ηλεκτρικής κίνησης είναι διαθέσιμες στον οδηγό μέσω του πίνακα οργάνων, του head-up display και της κεντρικής οθόνης, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών για την αυτονομία, τη στάθμης μπαταρίας και τη φόρτιση.

Το νέο κινητήριο σύστημα συνδυάζει έναν βενζινοκινητήρα V6 2,9 λίτρων με έναν προηγμένο ηλεκτροκινητήρα, αποδίδοντας συνολικά 544 ίππους και 750 Nm ροπής - επιπλέον 95 ίππους σε σύγκριση με την υβριδική Bentayga. Η νέα Flying Spur γίνεται η πιο αποδοτική Bentley ποτέ, έχοντας τη δυνατότητα να καλύψει συνολικά πάνω από 700 χλμ., με συνδυασμό καυσίμου και ηλεκτρικής ενέργειας, με την επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα να διαρκεί μόλις 4,3 δευτερόλεπτα.

Ως η νέα ναυαρχίδα της Bentley, η νέα Flying Spur Mulliner απευθύνεται σε πελάτες που επιθυμούν ακόμη μεγαλύτερη εστίαση σε κομψές λεπτομέρειες. Η πιο πολυτελής Flying Spur μέχρι σήμερα, έχει σχεδιαστεί και εξελιχθεί από την Bentley Mulliner και κατασκευάζεται στο χέρι στην Αγγλία.

Ο εκθεσιακός χώρος της Bentley στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Guangzhou φιλοξένησε συνολικά πέντε μοντέλα. Ανάμεσά τους και η Bentayga S, η πιο πρόσφατη σπορ έκδοση του πολυτελούς SUV της Bentley, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην Κίνα.




 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top