Κυριαρχία των αγωνιστικών αυτοκινήτων με ελαστικά Yokohama Advan

Στις κατηγορίες GT500 και GT300 του SUPER GT 

Yokohama Advan GT500  GT300 SUPER GT κυριαρχία

Η Yokohama Rubber Co., Ltd. ανακοίνωσε ότι τα αγωνιστικά αυτοκίνητα που ήταν εξοπλισμένα με την κορυφαία σειρά ελαστικών ADVAN,  κυριάρχησαν στην κατηγορία GT300 στον τελευταίο γύρο του AUTOBACS SUPER GT 2021, της δημοφιλούς διοργάνωσης αγώνων αυτοκινήτων τουρισμού στην Ιαπωνία. Στον 7ο γύρο, που διεξήχθη στις 6-7 Νοεμβρίου στην πίστα Twin Ring Motegi στην επαρχία Tochigi, τα αυτοκίνητα εξοπλισμένα με τα ελαστικά ADVAN τερμάτισαν στη δεύτερη θέση στην κατηγορία GT500 και στην πρώτη και τρίτη θέση στην κατηγορία GT300.

Σύμφωνα με το νέο μεσοπρόθεσμο σχέδιο ανάπτυξης, με την  ονομασία YΟΚΟΗΜΑ  Transformation 2023 (YX2023), η YΟΚΟΗΑΜΑ στοχεύει στη μεγιστοποίηση των ποσοστών πωλήσεων των ελαστικών της με υψηλή προστιθέμενη αξία, δηλαδή της  εμβληματικής σειράς ADVAN, της σειράς  ελαστικών GEOLANDAR για SUV και φορτηγά, όπως  και  λοιπών χειμερινών ελαστικών. Μία από τις βασικές πρωτοβουλίες που υλοποιούνται στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής είναι η τοποθέτηση των ελαστικών ADVAN και GEOLANDAR ως μέρος του εργοστασιακού εξοπλισμού σε νέα αυτοκίνητα.

Η εταιρεία ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, εισάγει και διανέμει τα υψηλής ποιότητας ελαστικά YΟΚΟΗΑΜΑ στην ελληνική αγορά, από το 1957. Περισσότερες πληροφορίες για τα ελαστικά Yokohama, είναι διαθέσιμες στο www.yokohama.gr   
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top