VW ID.3: Ο απίστευτος αριθμός παραγγελιών

Γέμισε το πελατολόγιο της εταιρείας

VW  ID.3 παραγγελίες

Έρευνα αγοράς ανάμεσα σε κατόχους του ID.3 στη Γερμανία, έδειξε ότι η φιλικότητα προς το περιβάλλον και η τεχνολογική καινοτομία και υπεροχή, είναι οι βασικοί λόγοι αγοράς του μοντέλου. Σε ένα μόλις χρόνο εμπορικής παρουσίας, το ID.3 έχει αναδειχθεί σε πολύ σημαντικό μοντέλο στη γκάμα της Volkswagen.

Εκτός του ηχηρού μηνύματος στην παγκόσμια αγορά για την τεχνολογική υπεροχή της μάρκας, το νέο μοντέλο έχει αποδειχθεί πολύ σημαντικό για έναν επιπλέον λόγο: από τις περίπου 150.000 παραγγελίες που έχει δεχθεί η Volkswagen το τελευταίο δωδεκάμηνο, σχεδόν οι μισές από αυτές προέρχονται από πελάτες που ουδέποτε στο παρελθόν είχαν στην κατοχή τους ένα μοντέλο της μάρκας. 


Η Volkswagen έκανε πρόσφατα έρευνα ανάμεσα στους πελάτες του ID.3 στη Γερμανία, σχετικά με τους λόγους της αγοράς τους. Ψηλά στη λίστα των κριτηρίων τους σκόραραν οι περιβαλλοντικές επιδόσεις του μοντέλου (60%) και η καινοτόμος τεχνολογία (51%). Για σχεδόν το 80% των Γερμανών πελατών, το ID.3 είναι το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο όχημα στο νοικοκυριό τους. Για τους περισσότερους χρήστες, η φόρτιση των οχημάτων τους στο σπίτι είναι ήδη πλήρως ουδέτερη ως προς τον άνθρακα. Περίπου το 70% αυτών χρησιμοποιούν αποκλειστικά πράσινη ηλεκτρική ενέργεια, είτε από το δικό τους φωτοβολταϊκό σύστημα είτε από τον προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top