Τα Nissan Note and Note Aura ανακηρύχτηκαν Αυτοκίνητα της Χρονιάς

Στην Ιαπωνία για το 2022

Nissan Note Nissan Note Aura Αυτοκίνητα της Χρονιάς 2022

Τα Note και Note Aura βραβεύθηκαν για την υπέρβαση των ορίων στην κατηγορία των compact αυτοκινήτων, με το ανώτερο επίπεδο οδηγικής άνεσης αλλά και την εμπνευσμένη και πρωτοποριακή σχεδίασή τους, να αποτελούν τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά τους, μεταξύ άλλων. Και τα δύο οχήματα είναι εξοπλισμένα με το σύστημα μετάδοσης κίνησης e-POWER δεύτερης γενιάς, το οποίο προσφέρει ισχυρή επιτάχυνση και ομαλή επιβράδυνση για μια δυναμική και ταυτόχρονα άνετη οδήγηση.

Το ολοκαίνουργιο Note, το οποίο κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2020, έχει “κατακτήσει” πολλούς αγοραστές, χάρη στο σύστημα μετάδοσης κίνησης που διαθέτει και την εξαιρετικά αθόρυβη κύλιση που προσφέρει. Παράλληλα, οι ιδιοκτήτες του μοντέλου αξιολογούν θετικά την καινοτόμο σχεδίαση, τόσο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού του, παραπέμποντας στην νέα εποχή των ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Το premium compact Note Aura, που κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία τον περασμένο Αύγουστο, έχει λάβει πολύ θετικές κριτικές για το κινητήριο σύνολο, το εκλεπτυσμένο εσωτερικό και το ανώτερο επίπεδο ηχομόνωσης στην καμπίνα του. Είναι επίσης το πρώτο αυτοκίνητο στην Ιαπωνία που διαθέτει το ηχοσύστημα Bose Personal Plus.Αξίζει να σημειωθεί ότι σε μόλις 10 μήνες, έχουν γίνει περισσότερες από 100.000 παραγγελίες και για τα δύο αυτοκίνητα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top