BMW Group:Τα εντυπωσιακά οικονομικά αποτελέσματα

Που οφείλονται τα υψηλά κέρδη του ομίλου

BMW Group κέρδη οικονομικά αποτελέσματα

Το BMW Group διατήρησε τα υψηλά επίπεδα κερδοφορίας το διάστημα Ιουλίου – Σεπτεμβρίου, με έσοδα, κέρδη προ φόρων και καθαρά κέρδη σε επίπεδα ρεκόρ για 3ο τρίμηνο. Τα ισχυρά αποτελέσματα του Group κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οφείλονται κυρίως στο ευνοϊκό προϊοντικό μίγμα και στη θετική επίδραση της τιμολογιακής πολιτικής καινούργιων μοντέλων αλλά και στις σταθερές τιμές πώλησης μεταχειρισμένων οχημάτων.

Το BMW Group κατέγραψε επίσης τιμές ρεκόρ σε επίπεδο παραδόσεων, εσόδων και κερδών προ φόρων για την περίοδο των εννέα μηνών και, με δεδομένα αυτά τα ισχυρά αποτελέσματα επιβεβαίωσε την πρόβλεψή του για ολόκληρη τη χρονιά στην τριμηνιαία συνέντευξη τύπου. Η πρόβλεψη για την τρέχουσα χρονιά αυξήθηκε σύμφωνα με ειδική ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στις 30 Σεπτεμβρίου, καταδεικνύοντας την υποκείμενη κερδοφορία του Group.Την ίδια στιγμή, το Group συνεχίζει με αμείωτη ένταση την προσπάθειά του να γίνει ένας κλιματικά ουδέτερος κατασκευαστής αυτοκινήτων.

Τα κέρδη του Group προ φόρων & τόκων ( EBIT ) ανήλθαν σε 10,91 δισεκ. ευρώ (2020: 2,63 δισεκ. ευρώ) για το διάστημα των εννέα μηνών και στα 2,88 δισεκ. ευρώ (2020: € 1,92 δισεκ. ευρώ) για το 3ο τρίμηνο. Τα κέρδη του Group προ φόρων ( EBT ) ανήλθαν σε 13,15 δισεκ. ευρώ (2020: € 2,96 δισεκ. ευρώ, το 3ο τρίμηνο: 3,41 δισεκ. ευρώ, 2020: 2,46 δισεκ. ευρώ).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top