Η Ντένη Θεοχαράκη της Renault  στην Saatchi Gallery Λονδίνου

Εντυπωσίασε με τα έργα της

Ντένη Θεοχαράκη Saatchi Gallery έργα Λονδίνο

Η κορυφαία εικαστική συνάντηση πραγματοποιείται με επιτυχία για 8η χρονιά στο Λονδίνο. Πρόκειται για μία δημιουργική συνύπαρξη σημαντικών γκαλερί του Λονδίνου, αλλά και διεθνών, καθώς και ανεξάρτητων σύγχρονων καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο που δίνουν το παρόν προσφέροντας την ευκαιρία σε συλλέκτες, κριτικούς και λάτρεις της τέχνης να ανακαλύψουν νέους δημιουργούς με δυναμική εικαστική υπογραφή.

Η Ντένη Θεοχαράκη συμμετέχει με την προσωπική της, διακριτή, ανάγλυφη γραφή. Ασυμβίβαστη και περιπετειώδης, αναζητεί διαρκώς νέους τρόπους έκφρασης με διαφορετικά υλικά, υφές και τεχνικές.

Η εικαστικός ταξιδεύει ανά τον κόσμο και απαθανατίζει με την φωτογραφική της μηχανή εικόνες καθημερινής ζωής.

Mέσα από τα ποικίλα ερεθίσματα και συναισθήματα που βιώνει, αποτυπώνει εικαστικά την παραμόρφωση του πραγματικού κόσμου, πλάθοντας νέες, υπερρεαλιστικές μορφές της πραγματικότητας.

Η Ντένη Θεοχαράκη έχει παρουσιάσει τα έργα της τόσο σε ατομικές όσο και σε ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα εγκαίνια του START Art Fair 2021 πραγματοποιήθηκαν στις 13 Οκτωβρίου στην Saatchi Gallery, London, ενώ η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό από τις 14 έως τις 17 Οκτωβρίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top