Διπλή νίκη για το ολοκαίνουργιο Nissan Qashqai

Στα “The Motor Awards 2021” του Ηνωμένου Βασιλείου

Nissan Qashqai νίκη The Motor Awards 2021

Το ολοκαίνουργιο Nissan Qashqai απέσπασε διπλή  διακρίση στα “The Motor Awards 2021”, που διοργάνωσε ο δημοσιογραφικός όμιλος News UK.  Συγκεκριμένα, το Νέο Qashqai απέσπασε το βραβείο «The Sun Car of the Year», καθώς και το «Small SUV/Crossover οf the Year». Ο συντάκτης της Sun Motors, Rob Gill, είπε: «Με απλά λόγια, δεν υπάρχει καλύτερο οικογενειακό αυτοκίνητο. Ταιριάζει απόλυτα στη ζωή σας. Το ολοκαίνουργιο Qashqai είναι η τέλεια συνταγή: Πρακτικό, με λογική τιμή, κομψό, υβριδικό και με μοντέρνα νέα καμπίνα, που είναι γεμάτη με όλη την τεχνολογία και τις πολυτέλειες που αγαπάμε. 

Διανύοντας, ως θεσμός, τον τέταρτο χρόνο τους, τα Motor Awards 2021 συγκεντρώνουν όλη την  τεχνογνωσία των δημοσιογράφων αυτοκινήτου του δημοσιογραφικού ομίλου  News UK : του Rob Gill, συντάκτη αυτοκινήτου στην εφημερίδα  The Sun, του Nick Rufford, συντάκτη  στους The Sunday Times, του Will Dron, συντάκτη  στο Driving.co.uk και του David Green, συντάκτη αυτοκινήτου στο περιοδικό Luxx.  

Υποστηρίζοντας τον στόχο της Nissan να επιτύχει 50% “εξηλεκτρισμένες” πωλήσεις στην Ευρώπη έως το 2024, το νέο Nissan Qashqai δεν θα είναι διαθέσιμο μόνο με τον κινητήρα βενζίνης 1.3 DiG-T εξοπλισμένο με υβριδική τεχνολογία, αλλά και με το e-POWER, το καινοτόμο και βραβευμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης της Nissan, που αντλεί τεχνολογίες από το πρωτοποριακό ηλεκτρικό όχημα Nissan LEAF.  

Με εκδόσεις τόσο 2WD όσο και 4WD, καθώς και με το χειροκίνητο 6τάχυτο ή το νέο  Xtronic CVT κιβώτιο ταχυτήτων, όπως και με την ηλεκτροκίνηση που φέρνει το εκλεπτυσμένο e-POWER, το Qashqai θα καλύψει στο έπακρο κάθε απαίτηση του υποψήφιου αγοραστή, Με τις τιμές του νέου Qashqai να ξεκινούν από τις 24.490€, οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να μάθουν περισσότερα στο  https://www.nissan.gr/vehicles/new-vehicles/new-qashqai-2021.html, όπως και στο δίκτυο των επίσημων εμπόρων της Nissan, σε όλη την Ελλάδα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top