Η Nissan e.dams θα αγωνιστεί στο Βερολίνο

Για το φινάλε της σεζόν στην Formula E  

Nissan e.dams Formula E  Βερολίνο

Οι οδηγοί της Nissan Formula E, Sebastien Buemi και Oliver Rowland έχοντας κατακτήσει τέσσερις θέσεις στο βάθρο, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης νίκης του Rowland στη Formula E, μετά από έξι αγώνες στην πίστα του Tempelhof  στο φινάλε της έκτης σεζόν, θα επιχειρήσουν για το καλύτερο δυνατό  αποτέλεσμα, στους τελικούς διπλούς αγώνες  της έβδομης σεζόν.   

Η Nissan αγωνίζεται σε αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα για να φέρει τον ενθουσιασμό και την απόλαυση της οδήγησης ηλεκτρικών οχημάτων μηδενικών εκπομπών, σε ένα παγκόσμιο κοινό. Ως μέρος του στόχου της να επιτύχει ουδετερότητα άνθρακα στις λειτουργίες της και στον κύκλο ζωής των προϊόντων της έως το 2050, η Nissan σκοπεύει να “εξηλεκτρίσει” τα επερχόμενα μοντέλα της, μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 2030. Η Nissan στοχεύει στα οφέλη που πηγάζουν από την εμπειρία της στην ηλεκτροκίνηση και από την μεταφορά γνώσεων και τεχνολογίας μεταξύ των αγώνων και των καθημερινών οδικών συνθηκών, για να προσφέρει καλύτερα ηλεκτρικά οχήματα στο καταναλωτικό κοινό. 

Παράλληλα, η Nissan προωθεί την ηλεκτροκίνηση στη Γερμανία, συμμετέχοντας   στο έργο "i-rEzEPT", το οποίο χρηματοδοτείται από το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Μεταφορών και Ψηφιακών Υποδομών. Στο πλαίσιο της δοκιμής, η Nissan έχει εφοδιάσει 13 κατοικίες από όλη τη Γερμανία, οι οποίες διαθέτουν ήδη φωτοβολταϊκό σύστημα, με ένα ηλεκτρικό Nissan LEAF και έναν κατάλληλο σταθμό φόρτισης. Ο στόχος είναι να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή χρήση της αυτό-παραγόμενης ηλιακής ενέργειας στο νοικοκυριό, “ανακουφίζοντας” το δημόσιο δίκτυο παροχής ηλεκτρισμού και ταυτόχρονα να μειώσει το κόστος λειτουργίας του ηλεκτρικού οχήματος. 

Μια νέα περίοδος βιώσιμης ανάπτυξης ξεκινά για τη Nissan, καθώς υλοποιεί το πλάνο μετασχηματισμού Nissan NEXT, επιταχύνοντας το ταξίδι  προς μια πλήρως ηλεκτροκίνητη γκάμα στην Ευρώπη από την οικονομική χρήση του 2023, με το λανσάρισμα τόσο του αμιγώς ηλεκτρικού crossover  Ariya όσο  και του  Qashqai e-Power, να αποτελούν τα πρώτα βήματα.Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα συναρπαστικά μοντέλα της Nissan, είναι διαθέσιμες στο www.nissan.gr    

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top