Το πρωτότυπο Nissan JUKE Fuji Sunset Buggy κατακτά τις παραλίες

Πως πήρε το όνομα του

Nissan JUKE Fuji Sunset Buggy

Η Nissan παρουσίασε πρόσφατα στην Ισπανία το πρωτότυπο JUKE Fuji Sunset Buggy, που πήρε το όνομά του από το ομώνυμο εξωτερικό χρώμα της γκάμας του μοντέλου, συνδυάζοντας τους  πορτοκαλί τόνους του ηλιοβασιλέματος πάνω από το όρος Fuji στην Ιαπωνία με τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα στις ακτές της Μεσογείου. Το πρωτότυπο JUKE Fuji Sunset Buggy , αποτελεί την πιο όμορφη πρωτότυπη εκδοχή του ξεχωριστού compact crossover και έχει  σχεδιαστεί για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, που εξερευνούν τις καλύτερες παραλίες με τις σανίδες του surf, στην οροφή του αυτοκινήτου τους.  

Συγκεντρώνοντας όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που εκτιμούν δεόντως και εκείνοι που αγαπούν τα καλοκαιρινά σπορ, το Nissan JUKE είναι ένα ξεχωριστό  compact  crossover, σχεδιασμένο για να κάνει απολαυστική την οδήγηση.  Κατασκευασμένο στο Sunderland του Ηνωμένου Βασιλείου,  κινείται από τον αποδοτικό βενζινοκινητήρα DIG-T 1,0 λίτρου με ισχύ 114 PS, προσφέροντας  έναν συναρπαστικό συνδυασμό ευέλικτων επιδόσεων, οικονομίας καυσίμου και ποιότητας κύλισης.  

Οι συνδεδεμένες υπηρεσίες και οι αναβαθμίσεις over – the – air, κάνουν το JUKE  πιο συνδεδεμένο από ποτέ. Ανάλογα με την εξοπλιστική έκδοση του μοντέλου, το αυτοκίνητο διαθέτει το σύστημα πλοήγησης και ψυχαγωγίας NissanConnect, οθόνη αφής 8 ιντσών, Wi-Fi hotspot εντός αυτοκινήτου και αναγνώριση φωνής. Η τεχνολογία ProPILOT της Nissan προσφέρει ηλεκτρονική υποβοήθηση διεύθυνσης, επιτάχυνσης και πέδησης, σχεδιασμένη για χρήση σε αυτοκινητόδρομο και σε κυκλοφορία σε μια  λωρίδα. 

Το νέο JUKE ξεκινά από τις 18.700€. Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο https://www.nissan.gr/vehicles/new-vehicles/juke-2019.html  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top