Τα νέα Honda Super Cub και Monkey

Με νέους κινητήρες

Honda Super Cub Monkey νέα μοντέλα

Το Honda C125 Super Cub και το Monkey 125 επιστρέφουν στην Ευρωπαϊκή οικογένεια της Honda. Με νέους αερόψυκτους κινητήρες προδιαγραφών EURO5, βελτιώσεις πλαισίου που αναβαθμίζουν την άνεση και εντυπωσιακά νέα χρώματα, δύο από τα πλέον εμβληματικά δίτροχα της Honda θα συνεχίσουν να φέρνουν χαμόγελα στα πρόσωπα των Ευρωπαίων αναβατών. 

Το Honda Super Cub, το δημοφιλές μηχανοκίνητο όχημα , με πωλήσεις πάνω από 100 εκατομμύρια μονάδες από το 1958 – αποκτά ένα νέο, ισχυρότερο, αερόψυκτο κινητήρα SOHC με εξαιρετική κατανάλωση καυσίμου 1,5 λίτρα/100 χλμ. (WMTC mode). Η θρυλική ‘S’ σιλουέτα του Super Cub διατηρείται και τώρα περιλαμβάνει σέλα και μαρσπιέ συνεπιβάτη ως στάνταρ, καθώς και φωτισμό full LED. Το χαρακτηριστικό σχήμα αναδεικνύεται με το νέο χρωματισμό Mat Axis Grey Metallic και, το μοναδικό, αυθεντικό ‘Cub’ στυλ, ολοκληρώνεται με κλασικές κόκκινες σέλες, αποτίοντας φόρτο τιμής στο original μοντέλο του 1958. 

Στην Ευρωπαϊκή γκάμα της Honda για το Μ.Υ. 2022, το Super Cub πλαισιώνεται και πάλι από το  Monkey. Μετά τη δημοφιλή επιστροφή του το 2018 ως ένα πρακτικό, απολαυστικό δίτροχο για τον 21ο αιώνα, το Monkey επωφελείται τώρα από ένα νέο κινητήρα προδιαγραφών EURO5 που αποδίδει ισχύ 6.9kW (9,4Ps) και ροπή 11Nm σε συνδυασμό με εξαιρετική κατανάλωση 1,5 λίτρα/100 χλμ. Με εκτιμώμενη αυτονομία πάνω από 370 χλμ. από το ρεζερβουάρ των 5,6 λίτρων, και την προσθήκη ενός νέου, μεγαλύτερου κιβωτίου 5 σχέσεων το οποίο κάνει τα ταξίδια πιο απολαυστικά. 

Η επιτυχία του Monkey οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον ευκολοδήγητο χαρακτήρα του που είναι αποτέλεσμα του συνδυασμού ατσάλινου πλαισίου, φαρδιών, block pattern ελαστικών 12 ιντσών και προηγμένου ανεστραμμένου πιρουνιού (USD). Η ποιότητα κύλισης έχει βελτιωθεί χάρη στα δύο πίσω αμορτισέρ δύο σταδίων που έχουν σχεδιαστεί ώστε να ανταπεξέρχονται πιο αποτελεσματικά στις ανωμαλίες του δρόμου. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top