Πόσο κοστίζει η Aprilia Tuono V4 στην Ελλάδα  

Με δύναμη 175 ίππων  

Aprilia Tuono V4 τιμή Ελλάδα

Η Aprilia Tuono V4 είναι το σημείο αναφοράς στην κατηγορία Hypernaked, σε ό,τι αφορά την αποδοτικότητα και την αίσθηση στην οδήγηση, είτε στην σπορ οδήγηση στον δρόμο, είτε στην εξερεύνηση των προσωπικών ορίων στην πίστα.

Η Tuono V4 παραμένει η μοναδική sport naked μοτοσυκλέτα που διαθέτει 65° V4 κινητήρα με μοναδικά χαρακτηριστικά. Ο 1.077 κ.εκ. V4 κινητήρας από το Veneto παραμένει απαράλλαχτος σε ό,τι αφορά την ήδη εξαιρετική του απόδοση. Τα 175 HP ισχύος και τα 121 Nm ροπής τον κάνουν να κυριαρχεί στην κατηγορία Hypernaked, ακόμη και σε σύγκριση με ανταγωνιστικές μοτοσυκλέτες μεγαλύτερης ισχύος. Αυτό οφείλεται στην εκπληκτική ισορροπία που προσφέρει ο πληθωρικός V4, με την αρχιτεκτονική του πλαισίου και το πακέτο ηλεκτρονικών συστημάτων που έχουν ρυθμιστεί τέλεια, σε σχέση με κάθε άλλη μοτοσυκλέτα της κατηγορίας. Ο ήχος και ο χαρακτήρας του V4 που έχουν συγκεντρώσει διθυραμβικά σχόλια από τους ειδικούς και το κοινό παραμένουν στο ίδιο επίπεδο, παρά την πλήρη συμμόρφωση με τις προδιαγραφές Euro 5 και τη νέα εξάτμιση.


Για τις νέες Tuono V4, όπως και για όλες τις μοτοσυκλέτες Aprila, προσφέρεται δωρεάν ένα σημαντικό πακέτο υπηρεσιών, εξασφαλίζοντας υψηλή αξία μεταπώλησης και ξέγνοιαστα χιλιόμετρα:

2 χρόνια επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης.Η Η εγγύηση καλύπτει κάθε κόστος επισκευής που σχετίζεται με βλάβες ή δυσλειτουργίες, οι οποίες προκαλούνται λόγω κατασκευής ή λόγω ελαττωματικών εξαρτημάτων, καθώς και την αντικατάσταση εξαρτημάτων με ζημιές, και την εργασία που απαιτείται για την αποσυναρμολόγηση και τοποθέτησή τους
 4 χρόνια οδική βοήθεια.
Η νέα σειρά Tuono V4 είναι διαθέσιμη στα σημεία πώλησης Aprilia.Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής 17.400€ για την Tuono V4 1100 και 20.060€ για την Tuono V4 1100 Factory, ενώ και για τις δύο εκδόσεις περιλαμβάνεται στην τιμή ένα ολοκληρωμένο πακέτο προνομίων.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top