Η Fiat "παίζει μπάλα" στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ιταλίας

Με το πάθος που διακρίνει τα μοντέλα της

Fiat εθνική ομάδα ποδοσφαίρου Ιταλία

Ως βασικός υποστηρικτής της Ιταλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, η Fiat, γιορτάζει την επιστροφή της Squadra Azzurra, της Εθνικής Ομάδας της Ιταλίας, στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, στο πλαίσιο του UEFA EURO 2020, το οποίο θα διεξαχθεί στη Ρώμη και σε ακόμα 10 Ευρωπαϊκές πόλεις από τις 11 Ιουνίου, έως και τις 11 Ιουλίου του 2021.

Ο κοινός τόπος για τη Fiat και την Ιταλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ήταν πάντα η αισιοδοξία, ο σεβασμός και το πάθος. Όπως ανέφερε σχετικά και ο κ. Olivier François, CEO της Fiat και CMO της Stellantis: «Η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου της Ιταλίας, αποτελεί πρεσβευτή των αξιών του αθλητισμού. Όπως και η Fiat πρεσβεύει την Ιταλική κουλτούρα και όλες εκείνες τις θετικές αξίες για τις οποίες είμαστε όλοι μας περήφανοι. Η ομάδα συγκεντρώνει εκατομμύρια φίλων δίπλα της και σε αυτές τις δύσκολες εποχές είμαστε και πάλι δίπλα της με μια καμπάνια που σαν στόχο έχει να δώσει ώθηση σε αυτή την επανεκκίνηση.»

Μια ακόμα πλευρά της υποστήριξης της Fiat προς το Ιταλικό ποδόσφαιρο αποτελεί η Casa Azzurri (Το σπίτι των Μπλέ), που περιλαμβάνει περισσότερα από 5.000 μ2 κλειστών εγκαταστάσεων στο χώρο του Σταδίου Olimpico, οι οποίες θα φιλοξενούν φιλάθλους, αθλητές, δημοσιογράφους και χορηγούς. Ο πρωταγωνιστής σε αυτό το χώρο θα είναι το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό 500, το οποίο φέρνει μια νέα εποχή στις αστικές μετακινήσεις: όμορφο, προηγμένο, συνδεδεμένο και φιλικό προς το περιβάλλον.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top