Η κοινή ..."καρδιά" της BMW M4 και της BMW M4 GT3

Οι ομοιότητες και οι εντυπωσιακές επιδόσεις  

BMW M4 BMW M4 GT3 κινητήρας

Από τη μαζική παραγωγή στο μηχανοκίνητο αθλητισμό και επιστροφή. Η BMW M GmbH παρουσιάζει την κοινή καρδιά της νέας αγωνιστικής BMW M4 GT3 και του μοντέλου παραγωγής BMW M4 Competition .Ο Marcus Engelke, Project Manager Συστημάτων Κίνησης BMW M4, και ο Ulrich Schulz, επικεφαλής σχεδίασης συστημάτων κίνησης της BMW Motorsport, αποκαλύπτουν συναρπαστικές λεπτομέρειες του εξακύλινδρου εν σειρά κινητήρα τεχνολογίας M TwinPower Turbo, που σχεδιάστηκε εξ αρχής για μοντέλα παραγωγής και αγωνιστικά εργαλεία.

«Με 510 hp, 650 Nm – είναι ο ισχυρότερος straight-six κινητήρας που έχουμε τοποθετήσει ποτέ σε αυτοκίνητο παραγωγής», δήλωσε ο Marcus Engelke . «Με 590 hp, 700 Nm – είναι ο ισχυρότερος straight-six κινητήρας που έχει εγκαταστήσει ποτέ η BMW σε αγωνιστικό αυτοκίνητο από τις ημέρες του BMW M1 Group 5» πρόσθεσε ο Ulrich Schulz. Οι δύο μηχανικοί περιγράφουν στη συνέχεια τις απίστευτες ομοιότητες του κινητήρα της BMW M4 Competition με εκείνον που ‘κτυπά’ στην καρδιά της νέας ναυαρχίδας της γκάμας της BMW M Motorsport.

Διανύοντας ήδη την τελευταία χρονιά εξέλιξης, η BMW M4 GT3 θα υποστηρίξει τις ομάδες της BMW M Motorsport σε αγώνες GT να διεκδικήσουν νίκες και τίτλους σε όλο τον κόσμο το 2022.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top