Οι τιμές  των νέων Mercedes EQA 300 4MATIC και EQA 350 4MATIC στη χώρα μας 

Με πλουσιότατο εξοπλισμό και πολλά δώρα

Mercedes EQA 300 4MATIC EQA 350 4MATIC τιμές Ελλάδα

Τώρα δύο νέα μέλη εντάσσονται στην οικογένεια αυτού του νέου compact SUV: η EQA 300 4MATIC με 168 kW και αυτονομία  400-426 χιλιομέτρων (σύμφωνα με τον κύκλο μέτρησης WLTP) και η EQA 350 4MATIC με 215 kW και αυτονομία 409-432 χιλιομέτρων (σύμφωνα με τον κύκλο μέτρησης WLTP).  


Ο ιδιαίτερα πλούσιος στάνταρ εξοπλισμός των EQA 300 4MATIC και EQA 350 4MATIC περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους προβολείς LED High Performance με το σύστημα προσαρμογής ακτίνας προβολέων Adaptive Highbeam Assist, πορτ μπαγκάζ με σύστημα EASY-PACK, με ηλεκτρικό άνοιγμα και κλείσιμο, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, ατμοσφαιρικό φωτισμό με 64 αποχρώσεις, καθίσματα με ρυθμιζόμενη πλευρική υποστήριξη τεσσάρων σημείων, κάμερα οπισθοπορείας για ακόμη καλύτερη ορατότητα και άνεση κατά τους ελιγμούς, το διζωνικό, αυτόματο κλιματισμό THERMOTRONIC και ένα πολυλειτουργικό, σπορ δερμάτινο τιμόνι. Επίσης, στον στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνεται το σύστημα infotainment MBUX (Mercedes-Benz User Experience) με δυνατότητα εκμάθησης και διαισθητικό χειρισμό, όπως και το σύστημα πλοήγηης με σύστημα «ηλεκτρικής νοημοσύνης».  

Η φόρτιση της μπαταρίας, χωρητικότητας 66,5 kWh, μπορεί να γίνει εξωτερικά είτε με εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) είτε με συνεχές ρεύμα (DC).  Στην περίπτωση της φόρτισης με εναλλασσόμενο ρεύμα και με τη συνδρομή του βασικού φορτιστή οχήματος των 11kW, ο χρόνος φόρτισης σε ένα wallbox ή σταθμό φόρτισης είναι λίγο λιγότερο από 6 ώρες (10-100% SoC). Με το βασικό σύστημα οχήματος φόρτισης συνεχούς ρεύματος και σε σταθμό ταχείας φόρτισης, η μπαταρία μπορεί να επιτύχει μια γρήγορη φόρτιση περίπου στα 30 λεπτά (10-80% SoC).      


H  Mercedes-Benz Ελλάς προσφέρει σημαντική επιδότηση για την αγορά ενός «έξυπνου» (intelligent) φορτιστή. Παράλληλα, καλύπτει τις ανάγκες φόρτισης της EQA στο σπίτι για έναν ολόκληρο χρόνο, επιδοτώντας την ηλεκτρική ενέργεια κάτω από ορισμένες προυποθέσεις. Τέλος, οι πελάτες που θα επιλέξουν την EQA σε οποιαδήποτε έκδοσή της, θα έχουν στη διάθεσή τους μία δωροεπιταγή αξίας 150€ για φόρτιση μέσω της υπηρεσίας Mercedes me Charge. Με το Mercedes me Charge, έχουν πρόσβαση στο μεγαλύτερο δίκτυο φόρτισης του κόσμου σήμερα, το οποίο περιλαμβάνει αυτή τη στιγμή περισσότερα από 175.000 σημεία φόρτισης AC και DC στην Ευρώπη, ενώ στην Ελλάδα είναι διαθέσιμα 71 σημεία φόρτισης, 3 εκ των οποίων είναι ταχυφορτιστές (DC) και με τον αριθμό τους να αυξάνεται συνεχώς. Με την εγγραφή τους στο Mercedes me Charge, οι πελάτες επωφελούνται από μία ενιαία & σταθερή τιμολόγηση. 


Η προτεινόμενη Λιανική Τιμή Μετά Φόρων για τη νέα EQA 300 4MATIC είναι €57.100 ενώ για την EQA 350 4MATIC €59.900 . Η EQA 300 4MATIC, στην ελληνική αγορά, θα προσφερεται και σε  μια ειδική έκδοση λανασαρίσματος που θα διαθέτει τη γραμμή εξοπλισμού AMG, με οπτικό πακέτο AMG στον εξωτερικό και εσωτερικό σχεδιασμό καθώς και το πακέτο εξόπλισμού Advanced. Με το πρόγραμμα «ΚINΟΥMΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ», η ειδική εκδοση λανσαρίσματος ΕQA θα προσφέρεται στην Λιανική Τιμή Μετά Φόρων €55.890.     

 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top