H CUPRA μεταφέρει το DNA της σε...γιότ 

Σκάφος με πεντακύλινδρο μοτέρ 390 ίππων

Cupra  De Antonio Yachts D28 Formentor

Η CUPRA συνεχίζει να προχωρά προς τον στόχο της να δημιουργήσει ένα σύμπαν εμπειριών γύρω από το αυτοκίνητο. Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας τους στην διαδικτυακή εκδήλωση της 3ης επετείου της CUPRA τον περασμένο Φεβρουάριο, η αντισυμβατική μάρκα και η De Antonio Yachts παρουσίασαν το πρώτο αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας. Οι δύο μάρκες σχεδίασαν από κονού το De Antonio Yachts D28 Formentor, ένα γιοτ υψηλής απόδοσης εμπνευσμένο από το πρώτο μοντέλο που έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί μοναδικά για την μάρκα, το CUPRA Formentor. 


Το αποτέλεσμα της πρώτης συνεργασίας μεταξύ της CUPRA και του ναυπηγείου με έδρα τη Βαρκελώνη είναι ένα εκθεσιακό σκάφος 400PS, ικανό να αγγίξει τελική ταχύτητα 40 κόμβων. Η εξωτερική σχεδίαση ξεχωρίζει για τις απλές γραμμές και τον δυναμικό της χαρακτήρα, ενώ το χρώμα Petrol Blue με φινιρίσματα σε χρώμα χαλκού, προσθέτουν κομψότητα και sportiness. Το De Antonio Yachts D28 Formentor εκτίθεται στη Marina Vela στο λιμάνι της Βαρκελώνης μαζί με το CUPRA Formentor VZ5, μια ειδική περιορισμένη έκδοση του CUV υψηλής απόδοσης εξοπλισμένη με πεντακύλινδρο κινητήρα 390PS, από την οποία μόνο 7.000 μονάδες θα παραχθούν.

Αυτό το εκθεσιακό σκάφος είναι μια μοναδική σχεδιαστική άσκηση που θα θέσει τα θεμέλια για το λανσάρισμα μιας ειδικής περιορισμένης έκδοσης, του D28 στα εμβληματικά χρώματα και φινιρίσματα CUPRA, στα τέλη του 2021. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top