Η Τιμή του νέου Voge 300AC Euro5 

Κλασσικό και εξελιγμένο 

Voge 300AC Euro5 τιμή

Με vintage αισθητική και σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές, το modern classic 300AC χαρίζει ταξίδια σε χώρο και χρόνο! Όπως κάθε μοντέλο της Voge χαρακτηρίζεται από την ποιότητα κατασκευής, που εγγυάται premium χαρακτήρα και αξιοπιστία σε βάθος χρόνου. ΤΠαράλληλα είναι ιδανικό για να μυήσει τους νέους αναβάτες κατόχους διπλώματος Α2 στον κόσμο των 2 τροχών.  

Το 300AC μπορεί και μαγνητίζει τα βλέμματα χάρη στην ξεχωριστή του σχεδίαση και τις λεπτομέρειες που αναδεικνύουν μια μοτοσυκλέτα χωρίς αντίπαλο στην κατηγορία. Διαθέτει μονοκύλινδρο υγρόψυκτο κινητήρα 300cc που αποδίδει 29Hp και 25Nm ροπής, δικάναλο ABS τελευταίας γενιάς της Bosch, τρία δισκόφρενα, μπροστινή ανάρτηση με ανεστραμμένο πιρούνι, πίσω μονό ρυθμιζόμενο αμορτισέρ με μοχλικό σύστημα, προστατευτική ποδιά κινητήρα, ψηφιακό πίνακα οργάνων LCD, φώτα Full LED και θύρα USB. Εντυπωσιακά, αν μη τι άλλο, το πλαίσιο χωροδικτύωμα και το ασύμμετρο ψαλίδι, δένουν αρμονικά με το περίτεχνο Inox τελικό της εξάτμισης και τις πανέμορφες χυτές ζάντες. 

Για το 2021 έχει δεχθεί μελετημένες αναβαθμίσεις στον κινητήρα, ο οποίος μέσα από τις κατάλληλες βελτιώσεις σε κεντρική μονάδα ελέγχου, σύστημα ψεκασμού και εξάτμιση, καταφέρνει και διατηρεί ακέραιες τις τιμές σε ιπποδύναμη και ροπή! Παράλληλα, η απόδοσή του έχει βελτιωθεί ακόμα περισσότερο στις χαμηλές στροφές, ένα σημείο κλειδί για την κίνηση στα αστικά κέντρα. Και το καλύτερο όλων έχει να κάνει με την κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων, που είναι πλέον χαμηλότερες από πριν! 

Το νέο Voge 300AC διατίθεται στη τιμή των 3.890€ και σε δύο χρωματισμούς: Πράσινο Metalic Green και Μπορντώ Velvet Red.  Η απόκτησή του αποδεικνύεται μια εύκολη υπόθεση και μπορεί να γίνει με αποπληρωμή σε 18 άτοκες δόσεις με κάρτα ή/και με έως και 72 έντοκες χωρίς προκαταβολή.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top