Πόσο κοστίζει η Voge 300DS Euro5 

Η προσφορά σε όσους κάνουν κάνουν προ-παραγγελίες

Voge 300DS Euro5 τιμή Ελλάδα

Θα έλεγε κανείς πως αυτό το μεσαίο μοντέλο διπλής χρήσης της Voge είναι κομμένο και ραμμένο για την Ελληνική πραγματικότητα. Για το 2021, ο μονοκύλινδρος υγρόψυκτος κινητήρας των 300cc προσαρμόζεται στις προδιαγραφές του Euro5 και αποδίδει 29Hp και 25Nm ροπής. Μέσα από τις κατάλληλες βελτιώσεις σε κεντρική μονάδα ελέγχου, σύστημα ψεκασμού και εξάτμιση, καταφέρνει και διατηρεί ακέραιες τις τιμές σε ιπποδύναμη και ροπή! Παράλληλα, η απόδοσή του έχει βελτιωθεί ακόμα περισσότερο στις χαμηλές στροφές, ένα σημείο κλειδί για την κίνηση μέσα στις πόλεις! 

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει φώτα Full LED, διπλή έγχρωμη οθόνη LCD με πλήρεις ενδείξεις, εύκολα προσβάσιμη θύρα USB, υψηλής ποιότητας ανεμοθώρακα που ρυθμίζεται σε ύψος χωρίς τη χρήση εργαλείων, μεγάλη προστατευτική ποδιά κινητήρα και σχάρα αποσκευών. Για το 2021 έχουν προστεθεί στο στάνταρ εξοπλισμό και πλευρικά προστατευτικά κάγκελα, που αφενός ενισχύουν τον Adventure χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας και αφετέρου αυξάνουν την αυτοπεποίθηση του αναβάτη.Πολύ σύντομα, η αντιπροσωπεία θα έχει στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου και μια εντυπωσιακή τριπλέτα αλουμινένιων βαλιτσών με τις βάσεις τους.   

Η τιμή διάθεσης του νέου Voge 300DS E5 είναι στα 3.995€ και το μοντέλο θα διατίθεται σε τρεις χρωματισμούς: Μαύρο, Μαύρο/Γκρι και Μαύρο/Κόκκινο. Για την απόκτησή του παρέχεται δυνατότητα αποπληρωμής σε 18 άτοκες δόσεις με κάρτα ή/και μέχρι 72 έντοκες χωρίς προκαταβολή.  Πριν την άφιξη του μοντέλου, η αντιπρόσωπος εταιρεία Mototrend SA προχωρά σε μια προωθητική ενέργεια, προσφέροντας σε όσους καταναλωτές κάνουν προ-κράτηση, μέχρι τις 15 Μαΐου, μια ρυθμιζόμενης χωρητικότητας top case βαλίτσα Alloy/PP αξίας 190€! 

Για την προ-κράτηση της μοτοσυκλέτας απαιτείται ο ενδιαφερόμενος να μεταβεί στην εφαρμογή https://offer.voge.gr/ , να συμπληρώσει τα στοιχεία του, να επιλέξει το χρώμα που επιθυμεί και το κατάστημα στο οποίο θέλει να γίνει η παράδοση και ακολούθως να κάνει κατάθεση μια προκαταβολή 500€. Το υπόλοιπο μπορεί να το εξοφλήσει σε έως και 18 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα (Visa ή Mastercard). Οι προ-παραγγελίες λήγουν στις 15 Μαΐου και εκτιμώμενη παράδοση είναι το 2ο δεκαπενθήμερο του Μαΐου. Η προσφορά ισχύει για συγκεκριμένο αριθμό μοτοσυκλετών και θα ολοκληρωθεί μόλις συμπληρωθούν οι κρατήσεις.   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top