Το σύστημα της Abarth που καταγράφει και βελτιώνει τις επιδόσεις

Διαθέσιμο σε όλα τα Abarth της νέας σειράς 595

σύστημα  Abarth Telemetry επιδόσεις

Χάρη στην τοποθέτηση του προηγμένου συστήματος πολυμέσων UConnect, με την οθόνη αφής HD των 7’’, στο βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων της νέας σειράς 595, τα μοντέλα διαθέτουν πλέον τη δυνατότητα να εξοπλιστούν με το σύστημα τηλεμετρίας Abarth Telemetry. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα σύστημα –ιδανικό για τη χρήση σε πίστα- το οποίο μετρά σε πραγματικό χρόνο, καταγράφει και αναλύσει τα στοιχεία απόδοσης του αυτοκινήτου και του οδηγού.

Χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης, ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει στο Abarth Telemetry τις πίστες που επιθυμεί, με το σύστημα να έχει τη δυνατότητα να συγκρίνει την απόδοση του οδηγού σε σχέση με άλλες ημέρες, αλλά και να του προσφέρει συμβουλές, έτσι ώστε να βελτιώσει τους χρόνους του και να εκμεταλλευτεί πλήρως τις δυνατότητες του Abarth που οδηγεί, ακριβώς όπως θα έκανε και ένας έμπειρος μηχανικός αγώνων.      


Το σύστημα Abarth Telemetry –ανάλογα με την έκδοση- βρίσκεται στο βασικό εξοπλισμό ή στη λίστα επιλογών όλης της νέας σειράς 595, η οποία εφοδιάζεται με τον Turbo βενζινοκινητήρα 1.4 T-JET με απόδοση από 145 έως και 180 ίππους. Το συγκεκριμένο κινητήριο σύνολο εφοδιάζει και τα μονοθέσια της F4 στα Πρωταθλήματα της Γερμανίας και της Ιταλίας, όπου στη δεύτερη περίπτωση τη φετινή χρονιά συμμετέχει και ο νεαρός Έλληνας οδηγός, Τζώρτζης Μαρκογιάννης, με την ομάδα της CRAM Motorsport.   Οι τιμές των νέων Abarth 595 στην Ελληνική αγορά ξεκινούν από τις 19.250 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top