Αυτό είναι το νέο Ford S-MAX Hybrid 

Δείτε τις επιδόσεις του 

Ford S-MAX Hybrid 2021

Η Ford λανσάρει επίσης το νέο Galaxy Hybrid με πλήρως υβριδικό σύστημα κίνησης που εξασφαλίζει εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία, ανταγωνιστική κατανάλωση σε σχέση με μία πετρελαιοκίνητη έκδοση και ικανότητα αμιγούς ηλεκτροκίνησης.Ένας συνδυασμός βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων που λειτουργεί σύμφωνα με τον κύκλο Atkinson, μπαταρίας ιόντων λιθίου 1.1 kWh, ηλεκτροκινητήρα και της τελευταίας γενιάς του power-split κιβωτίου της Ford προσφέρει μία αβίαστη εμπειρία οδήγησης και ιδιοκτησίας που βοηθά στη μείωση των εκπομπών CO2 και αναβαθμίζει το επίπεδο άνεσης.

Η ηλεκτρική ισχύς αξιοποιείται έξυπνα είτε για τη μείωση της κατανάλωσης του βενζινοκινητήρα είτε για αθόρυβη, αμιγώς ηλεκτρική οδήγηση σε μικρές διαδρομές, ανάλογα με το εκάστοτε οδηγικό σενάριο. Το power-split κιβώτιο που εξέλιξε η Ford για το υβριδικό μοντέλο περιλαμβάνει επίσης μία λειτουργία προσομοίωσης αλλαγών σχέσεων που ενισχύει τη σπορ οδηγική εμπειρία. Το σύστημα προσαρμόζει αυτόματα τις στροφές του κινητήρα στην ταχύτητα του αυτοκινήτου, για μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση. Η συνολική απόδοση των 190 ίππων της υβριδικής μονάδας εξασφαλίζει επιτάχυνση 0100 km/h σε 9,8 δευτερόλεπτα. 


Η μπαταρία επαναφορτίζεται αυτόματα από τον βενζινοκινητήρα και με τη χρήση της τεχνολογίας αναγεννητικής πέδησης, όταν το όχημα φρενάρει ή κινείται χωρίς γκάζι. Καθώς δεν απαιτείται σύνδεση σε κάποια εξωτερική πηγή ενέργειας, το S-MAX Hybrid είναι σχεδιασμένο για να εντάσσεται άριστα σε έναν οικογενειακό τρόπο ζωής – πάντα έτοιμο για μία εμπειρία ηλεκτροκίνησης ακόμα και χωρίς συγκεκριμένο προγραμματισμό. Με την έξυπνη ενσωμάτωση ενός αποδοτικού υβριδικού συστήματος κίνησης (βενζινο-ηλεκτρικό) στο κομψό και ευέλικτο αμάξωμα του S-MAX που δεν περιορίζει το χώρο, την ευελιξία και τη μοναδική σπορ εμπειρία οδήγησης, το νέο SMAX Hybrid μειώνει τις εκπομπές CO2 πάνω από 10% (WLTP) συγκριτικά με τον αντίστοιχο κινητήρα ντίζελ EcoBlue.

Το νέο S-MAX Hybrid μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει όλους τους χώρους και την ευελιξία των μοντέλων S-MAX σε πενταθέσιες και 7θέσιες εκδόσεις, ενσωματώνοντας τη μπαταρία ιόντων λιθίου με τις 60 κυψέλες σε μία αδιάβροχη δομή κάτω από το πάτωμα του χώρου αποσκευών στο πίσω μέρος που απορροφά τις δυνάμεις, οι οποίες αναπτύσσονται σε περίπτωση σύγκρουσης.

Το S-MAX Hybrid και το Galaxy Hybrid διατίθενται στην ελληνική αγορά με 8ετή εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect και ευέλικτη χρηματοδότηση μέσα από τη Ford Finance που σας δίνει τη δυνατότητα να τα αποκτήσετε εύκολα με ένα εξαιρετικά χαμηλό και σταθερό ονομαστικό επιτόκιο 0,99%9 και δυνατότητα ευέλικτης αποπληρωμής που φτάνει μέχρι και τους 60 μήνες.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top