Οι τιμές της νέας MOTO GUZZI V9

Ήρθαν με νέο κινητήρα

MOTO GUZZI V9 τιμές

Η V9 Roamer είναι ένα εύχρηστο, εύκολο στην οδήγηση και διαισθητικό μοντέλο custom, το οποίο χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική εμφάνιση, την υπέροχη αίσθηση στην οδήγηση, τις μοναδικές λεπτομέρειες και τα εκπληκτικά φινιρίσματά του. Η πιο σκοτεινή ψυχή του μοντέλου εκφράζεται ιδανικά από την έκδοση V9 Bobber, η οποία χαρακτηρίζεται από τα φαρδιά ελαστικά και το μινιμαλιστικό στυλ της. 

Η πιο σημαντική αλλαγή είναι η προσαρμογή του νέου κινητήρα 850 κ.εκ., 65 hp και 73 Nm, ο οποίος προέρχεται από την παντός εδάφους V85 TT. Εγγυάται εξαιρετική απόδοση και συνδυάζεται με ένα πλαίσιο που έχει εξελιχθεί και ενισχυθεί στην περιοχή του λαιμού, ώστε να αυξηθεί η σταθερότητα και η ακρίβεια στην οδήγηση.Οι V9 Roamer και V9 Bobber είναι διαθέσιμες και σε εκδόσεις μειωμένης ισχύος που είναι απολύτως συμβατές με τις προδιαγραφές για οδήγηση με άδεια Α2 και αποτελούν την ιδανική επιλογή για τους νέους Guzzisti.

Η νέα γκάμα V9 αναμένεται να είναι σύντομα διαθέσιμη στα σημεία πώλησης Moto Guzzi, στις παρακάτω προτεινόμενες τιμές λιανικής:
V9 Roamer:10.090 ευρώ
V9 Bobber:10.360 ευρώ
Όπως και για όλες τις μοτοσυκλέτες Moto Guzzi, προσφέρεται δωρεάν ένα ολοκληρωμένο πακέτο προνομίων, εξασφαλίζοντας υψηλή αξία μεταπώλησης και ξέγνοιαστα χιλιόμετρα:2 χρόνια επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης και 4 χρόνια οδική βοήθεια

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top