Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα η "γυμνή" Aprilia Tuono 660 

Εκπληκτική αναλογία βάρους και ισχύος 

Aprilia Tuono 660 τιμή Ελλάδα

Από τη νέα σπορ Aprilia RS 660 γεννήθηκε η Tuono 660, μία γυμνή έκδοση που χαρακτηρίζεται από εξαιρετικά υψηλή τεχνολογία, αλλά και από τον έντονο προσανατολισμό στην καθημερινή χρήση στον δρόμο, κυρίως χάρη στην πιο ψηλή θέση οδήγησης που ενισχύει την εργονομία για αναβάτες κάθε σωματότυπου και εξασφαλίζει φυσική και άνετη οδήγηση. 

Η Aprilia Tuono 660 έχει τον ίδιο πρωταρχικό στόχο με την RS 660, την επίτευξη εκπληκτικής αναλογίας βάρους/ισχύος: 183 κιλά βάρους σε κατάσταση λειτουργίας προς 95 CV ισχύος. Η Tuono 660 απευθύνεται και σε μικρότερης εμπειρίας μοτοσυκλετιστές, καθώς είναι διαθέσιμη και σε έκδοση 35 kW, αλλά και σε νεαρής ηλικίας αναβάτες που κάνουν τη μετάβασή τους σε μια μοτοσυκλέτα μεγαλύτερου κυβισμού, αναζητώντας μια υψηλών προδιαγραφών sport naked που μπορεί να προσφέρει καθημερινή διασκέδαση, αλλά και μοναδικές εμπειρίες σε κάθε περιστασιακή συμμετοχή σε track day. 


Η Tuono 660 είναι εφοδιασμένη με πλαίσιο και ψαλίδι από κράμα αλουμινίου που συμβάλουν στη διατήρηση του συνολικού βάρους σε χαμηλό επίπεδο. Διαθέτει επίσης ρυθμιζόμενες αναρτήσεις Kayaba με ειδικό αποκλειστικό setting.Τα ηλεκτρονικά συστήματα είναι τα κορυφαία στην κατηγορία της μοτοσυκλέτας και πιο προηγμένα από πολλών μοντέλων της κατηγορίας superbike. Το ηλεκτρονικό γκάζι Ride-by-Wire παρέχει το υψηλότερο δυνατό επίπεδο διαχείρισης του συστήματος ηλεκτρονικών ελέγχων  APRC, η οποία περιλαμβάνει πολλαπλών επιπέδων έλεγχο πρόσφυσης, έλεγχο ανύψωσης μπροστινού τροχού (σούζας), cruise control, έλεγχο φρένου κινητήρα και χάρτες κινητήρα κατ’ επιλογή, τα οποία συμπληρώνονται από σύστημα ABS.

Για ευκολότερο έλεγχο των ηλεκτρονικών συστημάτων μέσω της έγχρωμης οθόνης TFT, η Aprilia έχει εξελίξει πέντε προγράμματα οδήγησης (Riding Modes), τρία για οδήγηση στον δρόμο και δύο για την πίστα. Ο αναβάτης πρέπει απλά να επιλέξει το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα με το οδηγικό στυλ και τις απαιτήσεις του, έχοντας παράλληλα, τη δυνατότητα να κάνει τις δικές του ρυθμίσεις. 

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής της Tuono 660 είναι 10.550 € και περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πακέτο προνομίων.  Για την Tuono 660, όπως και για όλες τις μοτοσυκλέτες Aprila, προσφέρεται δωρεάν ένα σημαντικό πακέτο υπηρεσιών, εξασφαλίζοντας υψηλή αξία μεταπώλησης και ξέγνοιαστα χιλιόμετρα: 
2 χρόνια επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης 
4 χρόνια οδική βοήθεια 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top