Εκπτώσεις και προνόμια για τα Plug-in Hybrid της Jeep 

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα Jeep ECO BONUS

Jeep ECO BONUS

Η προηγμένη τεχνολογία των Plug-in Hybrid μοντέλων οδηγεί σε υψηλότερο κόστος αγοράς σε σχέση με τα συμβατικά οχήματα. Με απόδοση από 190 έως 240 ίππους, δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά μέχρι και 50χλμ. και το πρωτοποριακό σύστημα τετρακίνησης 4xe, είναι τα πιο ικανά και φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα που κατασκεύασε ποτέ η Jeep.

Οι εκπομπές CO2 που σε κάθε περίπτωση βρίσκονται κάτω από το όριο των 50γρμ./χλμ. και αντίστοιχα η λιανική τιμή προ φόρων που δεν ξεπερνά το όριο των 40.000 ευρώ, επιτρέπει σε όλα τα Jeep Renegade 4xe και Compass 4xe να απαλλάσσουν τους χρήστες εταιρικών αυτοκινήτων από την καταβολή φόρου. Η Jeep όμως συνεχίζει να πρωτοπορεί, και σήμερα με το Jeep ECO BONUS κάνει συμφέρουσα την αγορά των εξηλεκτρισμένων SUV και από τους ιδιώτες.Το πρόγραμμα Jeep ECO Bonus κινείται στους παρακάτω δύο άξονες που καλύπτουν την αγορά και τη χρήση των Plug-in Hybrd της Jeep.

Με το Jeep ECO BONUS όλες οι εκδόσεις 4xe των Renegade και Compass προσφέρονται με έκπτωση 900 και 1.400 ευρώ αντίστοιχα, ενώ με δώρο το μεταλλικό χρώμα που θα επιλέξει ο αγοραστής και το σύστημα οικιακής φόρτισης easyWallbox, το συνολικό χρηματικό όφελος ξεπερνά τα 1.700 και 2.300 ευρώ αντίστοιχα. Παράλληλα τα Jeep 4xe καλύπτονται από 4ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000χλμ., αλλά και 8ετη εργοστασιακή εγγύηση για την μπαταρία με ισχύ επίσης έως 160.000χλμ. με 4 χρόνια υπηρεσία οδικής βοήθειας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top