Το Χριστουγεννιάτικο δώρο της Jeep

 Μοναδικές προσφορές και αυθεντικά αξεσουάρ 

Jeep Χριστουγεννιάτικές προσφορές

Με την αγορά ενός Jeep, δεν αποκτά κανείς απλά ένα από τα πλέον ικανά SUV, αλλά εντάσσεται και σε μια μοναδική «οικογένεια» φίλων της περιπέτειας, της φύσης και βέβαια των θρυλικών μοντέλων της Αμερικανικής μάρκας. Με αφορμή την εορταστική περίοδο, η Jeep και η Mopar –επίσημη μάρκα υπηρεσιών του ομίλου Fiat Chrysler Automobiles- δίνουν την ευκαιρία στους κατόχους μοντέλων της θρυλικής μάρκας να απολαύσουν μοναδικές προσφορές και αυθεντικά αξεσουάρ για το αγαπημένο τους αυτοκίνητο.

Για όλους αυτούς  τους λάτρεις των δυναμικών SUV, δημιουργήθηκε το myJeep, μια διαδικτυακή πλατφόρμα όπου οι κάτοχοι Jeep μπορούν να βρουν ειδικές προσφορές και υπηρεσίες ώστε να απολαμβάνουν πάντα στο μέγιστο βαθμό το αγαπημένο τους αυτοκίνητο.
Με αφορμή την εορταστική περίοδο, αλλά και τη γνωστή αγάπη των κατόχων αυτοκινήτων της μάρκας για την εξατομίκευση του Jeep τους, οι Jeep και Mopar, προσφέρουν με κάθε νέα εγγραφή στο myJeep, έκπτωση 20% για την αγορά αυθεντικών αξεσουάρ από την πλούσια γκάμα της μάρκας.

Με αυτό τον τρόπο οι φίλοι της μάρκας απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια, ενώ ενημερώνονται πάντα πρώτοι για νέες προσφορές, συμβουλές συντήρησης και κάθε άλλο νέο για το αγαπημένο τους Jeep.Η πρόσβαση και εγγραφή στο myJeep είναι διαθέσιμη μέσω του παρακάτω συνδέσμου:https://owners.mopar.eu/jeep/jeep-gr/el/login

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top