Πόσο κοστίζει το νέο Opel Crossland 

Πότε μπορείτε να το παραγγείλετε 

Opel Crossland εκδόσεις τιμές Γερμανία

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες για το νέο Opel Crossland. Οι πελάτες του Opel Crossland μπορούν να επιλέξουν από μία γκάμα αποδοτικών κινητήρων βενζίνης 1,2λτ και πετρελαίου 1,5λτ. Οι βενζινοκινητήρες αποδίδουν από 83 ίππους  έως 130 ίππους , ενώ οι πετρελαιοκινητήρες από 110 ίππους  έως 120 ίππους  και πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 6d.Το νέο μοντέλο της Opel διατίθεται με τιμή εκκίνησης μόλις 18.995€ (όλες τιμές λιανικής συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ στη Γερμανία), εξοπλισμένο με προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού όπως Lane Keep Assist, Traffic Sign Recognition and Intelligent Cruise Control/Speed Limiter και σύστημα κλιματισμού (A/C) στο βασικό εξοπλισμό.

Το μοντέλο διατίθεται σε ποικίλη γκάμα εκδόσεων – όπως Edition, Elegance, το νέο GS Line και το κορυφαίο Ultimate που δεν αφήνει καμία επιθυμία ανεκπλήρωτη.Το Crossland προσφέρει εκδόσεις ειδικά σχεδιασμένες για οδηγούς εταιρικών οχημάτων που περνούν πολλές ώρες πίσω από το τιμόνι, για επαγγελματικούς ή ιδιωτικούς σκοπούς. Με εργονομικό κάθισμα AGR για τον οδηγό (πιστοποιημένο από τον φορέα Aktion Gesunder Rücken e.V.), το Crossland Business Edition (από 20.670€) υπόσχεται πολύ υψηλότερο επίπεδο άνεσης σε μακρινά ταξίδια. Λόγω των λαμπερών προβολέων LED (βασικός εξοπλισμός), η οδήγηση τη νύχτα γίνεται ασφαλέστερη και πιο απολαυστική. Το εμπρός και πίσω Park Pilot καθώς και η Κάμερα Οπισθοπορείας (Rear View Camera) απαλλάσσουν τον οδηγό από το άγχος του παρκαρίσματος. Το σύστημα Multimedia Radio infotainment με έγχρωμη οθόνη αφής επτά ιντσών, συμβατή με Apple CarPlay και Android Auto, προφέρει άριστη συνδεσιμότητα.


Οι λάτρεις του σπορ στυλ θα ενθουσιαστούν με το Crossland GS Line (από 23.995€ στη Γερμανία). Αυτή η νέα έκδοση περιλαμβάνει μαύρες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, μαύρη οροφή, κόκκινη ‘υπογραφή’ στα φώτα ημέρας, καθίσματα AGR για οδηγό και συνοδηγό, ράγες οροφής και προβολείς και πίσω φωτιστικά σώματα LED, που διαφοροποιούν πλήρως το συμπαγές SUV από τον ανταγωνισμό.
Η επιτομή της άνεσης, είναι το  Crossland Ultimate που ικανοποιεί κάθε είδους επιθυμία. Με τιμή εκκίνησης τα 27.830€, η κορυφαία έκδοση περιλαμβάνει όλα τα high-tech, πολυτελή και πρακτικά χαρακτηριστικά που σε άλλη περίπτωση διατίθενται προαιρετικά.

Στην ολοκληρωμένη γκάμα βασικού εξοπλισμού ξεχωρίζουν τα συστήματα Automatic Park Assist με Side Blind Zone Alert, Head-Up Display και μία πανοραμική κάμερα οπισθοπορείας 180 μοιρών. Στο βασικό εξοπλισμό ανήκει και το κορυφαίο σύστημα Multimedia Navi Pro infotainment με έγχρωμη οθόνη αφής οκτώ ιντσών και υπηρεσίες OpelConnect. Τα εργονομικά καθίσματα AGR σε μαύρο Alcantara για τον οδηγό και το συνοδηγό διαθέτουν ρυθμιζόμενη θέρμανση. Ο πήχης ανεβαίνει ακόμα ψηλότερα στον τομέα της άνεσης με το θερμαινόμενο τιμόνι, το διζωνικό Electronic Climate Control, το θερμαινόμενο παρμπρίζ ThermaTec και το φιμέ κρύσταλλο SolarProtect πίσω. Το σύστημα κλειδώματος/ξεκλειδώματος και εκκίνησης χωρίς κλειδί - Keyless Start & Go, αναβαθμίζει περαιτέρω την άνεση.

Οι αγοραστές του νέου Crossland μπορούν να ενισχύσουν την ασφάλεια του αυτοκινήτου με το IntelliGrip (διαθέσιμο από τις αρχές του 2021). Αυτό το προσαρμοζόμενο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης παρέχει βέλτιστη ελκτική πρόσφυση και σταθερότητα σε όλες τις επιφάνειες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top