Τι αποκαλύπτει αύριο η Renault 

Τα νέα μοντέλα 

Renault eWays

Από τις 15-26 Οκτωβρίου 2020, το Groupe Renault προσκαλεί το κοινό, σε παγκόσμιο επίπεδο, να μοιραστεί μαζί του το όραμά του για τις μετακινήσεις, αλλά και να απολαύσει δύο παγκόσμιες, 100% ηλεκτροκίνητες, πρεμιέρες:  

Ένα ολοκαίνουριο πρωτότυπο μοντέλο, προάγγελος του μελλοντικού ηλεκτρικού crossover της Renault, το οποίο βασίζεται στη νέα πλατφόρμα CMF-EV, που είναι αποκλειστικά σχεδιασμένη για να φιλοξενεί ηλεκτροκίνητα μοντέλα. Το Dacia Spring, το προσιτό ηλεκτρικό αυτοκίνητο, που ενσωματώνει όλα τα στοιχεία της νέας επανάστασης της Dacia.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί επίσης όλη η γκάμα ηλεκτρικών και εξηλεκτρισμένων μοντέλων, μαζί με το Renault ARKANA E-TECH Hybrid, το νέο υβριδικό coupe SUV για την Ευρώπη.   

Από τις 15-26 Οκτωβρίου 2020, θα διεξαχθεί η πρώτη φάση των Renault eWays, μια εκδήλωση σε ψηφιακό περιβάλλον, που είναι αφιερωμένη σε μια ανεπανάληπτη ηλεκτρική αντεπίθεση. Κατά τη δεκαήμερη διάρκεια του event, το Groupe Renault θα εξερευνήσει το μέλλον των μετακινήσεων, των πόλεων, αλλά και των τεχνολογιών, παρέα με ειδήμονες του χώρου, συνεργάτες και πολίτες, σε μία ανοιχτή συζήτηση για την ηλεκτρική κινητικότητα.

Οι συνεντεύξεις Τύπου, οι παγκόσμιες πρεμιέρες, οι ομιλίες και οι ανταλλαγές απόψεων, όλα περιλαμβάνονται στην ατζέντα της εκδήλωσης, η πρόσβαση στην οποία θα είναι διαθέσιμη από το site: eways.groupe.renault.com/en Αξίζει να σημειωθεί, ότι στις 15 Οκτωβρίου, ο κ. Luca de Meo, CEO του Groupe Renault, θα κηρύξει την έναρξη των Renault eWays, ενώ θα αποκαλύψει και τις 100% ηλεκτρικές και υβριδικές καινοτομίες του Groupe Renault.  

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top