Δείτε πόσα ηλεκτροκίνητα οχήματα θα έχει η BMW μέχρι το 2023

Τα νέα μοντέλα που έρχονται 

BMW ηλεκτροκίνητα 2023

Το BMW Group παρέδωσε συνολικά 116.381 (+20,0%) ηλεκτροκίνητα οχήματα BMW και MINI τους πρώτους εννέα μήνες της χρονιάς. Με 54.719 παραδόσεις το 3ο τρίμηνο, η εταιρεία πούλησε 46,6% περισσότερα ηλεκτροκίνητα οχήματα σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρσι.Οι νέες, plug-in υβριδικές εκδόσεις της BMW X2, BMW Σειράς 3 και BMW Σειράς 5 υπογραμμίζουν τον ηγετικό ρόλο του BMW Group στην πολυτελή κατηγορία ηλεκτροκίνητων οχημάτων στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο. Οι παραδόσεις της αμιγώς ηλεκτρικής BMW iX3 θα ξεκινήσουν πριν από το τέλος του 2020.

Του χρόνου, το BMW Group θα συνεχίσει τον συστηματικό εξηλεκτρισμό της γκάμας μοντέλων του, με την αμιγώς ηλεκτρική BMW i4 και την BMW iNEXT. Η εταιρεία σχεδιάζει να έχει πάνω από 7 εκατομμύρια ηλεκτροκίνητα οχήματα στο δρόμο μέχρι το 2030, εκ των οποίων τα δύο τρίτα, πλήρως ηλεκτρικά.

Μέχρι το 2023, το BMW Group θα προσφέρει 25 ηλεκτροκίνητα μοντέλα – μεταξύ των οποίων μία πλήρως ηλεκτρική έκδοση της επόμενης γενιάς BMW Σειράς 7, BMW X1 και BMW Σειράς 5. Οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, μία plug-in υβριδική, μία αποδοτική diesel και μία βενζινοκίνητη με τεχνολογία 48-volt.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top