Το συλλεκτικό MINI PADDY HOPKIRK EDITION

Πότε έρχεται 

MINI PADDY HOPKIRK EDITION

Έχουν περάσει 56 χρόνια , αλλά οι μνήμες από τα κατορθώματα του μικρού αυτοκινήτου με αριθμό εκκίνησης 37 παραμένουν ακόμα ζωντανές. Το 1964, το κλασικό Mini Cooper S πέτυχε την πρώτη από τις τρεις νίκες γενικής κατάταξης στο θρυλικό Monte Carlo Rally. Στο τιμόνι: ο τότε 30-χρονος Βορειοϊρλανδός οδηγός ράλι Patrick ‘Paddy’ Hopkirk.

Προς τιμήν του, η MINI παρουσιάζει τώρα μία ειδική έκδοση με αποκλειστικά στοιχεία σχεδίασης και εξοπλισμού, σηματοδοτώντας ένα από τα πιο εντυπωσιακά επιτεύγματα στην ιστορία στη διεθνή σκηνή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Αναμφισβήτητη υπενθύμιση της επιτυχίας του Hopkirk με το κλασικό Mini είναι ο αριθμός εκκίνησης ‘37’ του λιλιπούτειου θριαμβευτή που αναγράφεται περίτεχνα στις πόρτες του οδηγού και συνοδηγού της συγκεκριμένης έκδοσης.


Η έκδοση MINI Paddy Hopkirk θα διατίθεται σε επιλεγμένες αυτοκινητιστικές αγορές από τον Οκτώβριο του 2020 ως 3-θυρο MINI Cooper S , το 5-θυρο MINI Cooper S ,το MINI John Cooper Works . Όπως ο διάσημος αριθμός εκκίνησης και ο ισχυρός κινητήρας,  το φινίρισμα του αμαξώματος σε Chili Red και η λευκή οροφή του edition model είναι εμπνευσμένα από το ιστορικό μοντέλο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top